Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek baj az, amit most...

Szerintetek baj az, amit most csinálok?

Figyelt kérdés
175 cm és 71 kiló voltam, állandóan kaptam a megjegyzéseket a családon belül, és ráadásul én sem éreztem jól magam. Egy nyár alatt lefogytam 65 kilóra, és azóta sem eszem kenyeret, kiflit, de igazából nem hiányzik, eleve sem ettem sokat max. 2 szelet kenyeret. De most meg azért szólnak le, hogy miért kell kenyeret enni, mert egy kifliben is annyi kalória van, mint mondjuk 2 virsliben stb, meg ez egészségtelen, és beteg leszek. (Egy évben egyszer vagyok beteg, szóval nem többször, inkább kevesebbszer mint mások.) Ráadásul most karácsony előtt vacsora területén visszafogtam magam, mert nálunk és szerintem másoknál is karácsonykor ebédkor, és vacsorakor megy majd a zabálás, és nem akarom az újévet fogyóval kezdeni.Szerintetek most az olyan tragádia, ha valaki nem eszik kenyeret? Meg ünnepek előtt kicsit diétázik?
2009. dec. 20. 06:59
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
A zsír szénhidráttal ég el, ami a kenyérben van.
2009. dec. 20. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ehetsz kenyeret, csak ne vidd túlzásba
2009. dec. 20. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nem baj, hogy nem eszel kenyeret, se más fajta pékárut. Én sem eszem, és semmi bajom, sőt egészségesebb vagyok mint valaha.

Helyette sok zöldséget, gyümölcsöt, rizst stb eszem, tehát jó szénhidrátokat.

Szóval, tarts ki, rá se ránts a többiekre!

Egyenek ők kiflit,meg amit akarnak.

2009. dec. 20. 10:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem szénhidrátmentes életmódot folytatok csak kenyeret nem szoktam enni. :) Eleve nem sok kenyeret ettem azelőtt sem 1 szeletet reggel, meg 1 szeletet este, az igazat megvallva nem hiányzik egyáltalán. Szerintem az a napi 2 szelet nem éri meg, hogy visszahízzam azt a 6 kilót, amit leadtam.
2009. dec. 20. 10:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Válaszolónak köszönöm szépen, most nagy kő esett le a szívemről, örülök, hogy vannak olyanok mint én. Nálunk kicsit nehéz, mert a családból csak én vagyok ilyen "dinka", ahogy ők mondják. :)
2009. dec. 20. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha valaki kevés gümölcsöt, zöldséget eszik, akkor lesz beteg, nem akkor, ha kenyeret nem... Mellesleg én is úgy döntöttem, hogy nem eszek kenyeret, jobban mondva nem eszek olyat, amiben fehérliszt van. Szóval szerintem egy héten 1-2x megengedhetsz magadnak egy szelet barnakenyret vagy hasonlót. : )
2009. dec. 20. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
egyántalán nem baj ha nem eszel ilyen felfújt műkenyeret amit a boltban lehet kapni...a kifli se különb, a rozskenyeret meg szinezik ugyhogy erről ennyit hogy a kenyér nemevéstől lesz bajod...én sem ettem évekig kenyeret mikor fogyóztam és miután lefogytam ugyhogy nem lesz semmi baj :) az én családom is ezt csinálta amugy mikor fogynom kellett akkor nyaggattak mikor lefogytam akkor meg azért hogy miért nem eszek ezt meg azt...megy a kötekedés kérd meg őket hogy had döntsd már el mit eszel és ne kommentálják vagy ne foglalkozz velük
2009. dec. 20. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy nem eszel kenyeret, egyébként a teljes kiörlésűt ajánalom abból is. A fehér kenyérben semmi egészséges sincs. A kiflire is ez igaz. Egyél barna rizst, zöldséget, gyümölcsöt, és szerintem ne foglalkozz azokkal akik ilyen konzervatívan gondolkoznak a táplálkozásról.
2009. dec. 22. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!