Miért van ez velem? :/// tiszta szégyen, amit csinálok:/
Egy átlag ember, aki általában nem fogyózik, eszik reggelit, ebédet és vacsorát.
Ha én is így tenném, talán nem híznék.
Nem vagyok kövér, nem is nagyon kellene fogynom max. 3-4 kilót, de annyira szánalmas, amit csinálok.
Ha jó napjaim vannak, akkor tudok teljesen diétásan étkezni, ilyenkor általában vacsira eszek egy joghurtot vagy valami kis könnyűt. De simán beleférne 1-2 szelet tk kenyér, de ha már vacsorázok valamit, akkor elszalad velem a ló, hogy ma már úgyis mindegy és össze-vissza eszek mindent. És eszek 1-2 kocka csokit, akkor megint ez van, hogy ma már mindegy, na majd holnaptól eszek kevesebbet. És egy csomó ideje ez megy :/ annyira utálom magam emiatt :///
És ami a legrosszabb, hogy ha már vacsorázok, elcseszettnek érzem az egész napot, és jön a hülyeségem. ://
Nem lehet, hogy evéssel vezeted le a feszültséged? Mert akkor a problémákat kéne megoldani. Amúgy mindenkivel előfordulhat, hogy megcsúszik.
Egyébként: ha nincs otthon nassolni való, akkor nem is fogsz
nem, szerencsére nincsenek most nagyobb gondjaim..
de ilyenkor bármit képes vagyok enni, gabonahely, vagy bármi:/
Nekem akkor szokott ez lenni, mikor nem tudok napközben rendesen enni.
Akkor én is este mindent össze tudnék enni. (Vmikor sajnos eszek is:-S)
Nem lehet, hogy nálad is ez a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!