Olyan diéta ami betartható?
Nem diéta, életmódváltás. Ami nekem bejött: vannak tabu kaják, azokat SOHA, és vannak jó kaják amikből BÁRMENNYIT.
Amit eszem: alma, ananász, grapefruit, tojás, halak, tengeri herkentyűk, csirkemell, tojás, sovány túró, natúr joghurt, és persze minden zöldség. Ezekből annyit zabálhatok amennyi jól esik, mai vacsim pl. egy akkora tál saláta+túró hogy nem bírom megenni, nagyon meg kell erőltessem magam hogy lemenjen. Ha esetleg később éhes leszek bedobok egy almát. Ezzel én 86-ról 53 kg-ra fogytam 165 centihez.
nem kell túlcifrázni tojás zöldségekkel,vagy hús zöldségekkel,egy kevés gyümölcs is mehet.
nagyjából ennyi,mert kivetted az étrendből a gyors szénhidrátot a cukrot és alacsonyan tartod a vércukor szintet,ez meg lefogyaszt.
a sült vagy grillezett húst mindenki szereti,ahogyan a tojásból is lehet enni rendesen.
Nincs.
Ha úgy állsz hozzá, hogy nem akarsz értelmes elveket megfogadni a táplálkozásodban akkor a legegyszerűbb diéta is tarthatatlan neked..
Ha meg elhatározod magad, akkor nagyon jól tudsz táplálkozni erőlködés nélkül, mert nyilván fontos ez neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!