Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta alatt lehet enni Carte...

Diéta alatt lehet enni Carte D'or fagyit? Sajttorta ízűt

Figyelt kérdés
ettől hízásnak lehet indulni?
2014. ápr. 5. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
á, edd csak nyugodtan...
2014. ápr. 5. 14:00
 2/9 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam csak 2 kehellyel ennék, nem az egészet... eddig megettem háromnegyedét pl tavaly nyáron
2014. ápr. 5. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Az attól függ, mennyit eszel belőle. De vigyázz, a benne lévő cukor gyorsan felszívódik, emiatt nagy inzulinszint emelkedést okoz. Ez hirtelen vércukorszintesést és éhségrohamot válthat ki. Közben meg ott van a hűtőben a finom jégkrém....

Talán jobb el se kezdeni.

2014. ápr. 5. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Van mérleged? Kalóriatáblázat, szorzás-osztás és máris tudod, mennyit ehetsz.
2014. ápr. 5. 14:06
 5/9 anonim válasza:
Lehet, persze. Csak hízlal.
2014. ápr. 5. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

ne haragudj,de vicces vagy..."csak 2 kehellyel..""eddig a 3/4-ét ettem meg egyszerre"...egy ekkora doboz fagyinak a 6tagú családom ette meg a FELÉT egyszerre...

Mi lenne,ha mondjuk csak egy gombócnyi adagot ennél belőle,ha annyira kívánod..ha már eldöntötted,h diétázol pont az ilyeneken lehet rengeteg felesleges szénhidrátot megspórolni,elhiszem,h nehéz,én is nehezen bírom ki,h ne egyek 1-1 kocka csokit,de kb. egy hét alatt sikerült már az ingert is legyőzni...ilyenkor igyál egy-két pohár vizet,mikor nagyon kívánod az édességet..vagy egyél,de tartogasd mondjuk csak vasárnapra...heti egyszer-kétszer egy kis adag belefér,de az a kis adag ne 2kehely legyen..

2014. ápr. 5. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát figyi ha mozogsz is a diétád mellett akkor időnként belefér egy pici bűnözés. Persze heti egyszer belefér ez, valahol olvastam is róla.

De nem szabad túlzásba vinni, egyél belőle maximum annyit amennyit tényleg megkívánsz de persze ne sokat csak úgy egy kis tálnyit úgy 2-3 gombóc maximum. Ezt így nehéz megtippelni hogy mennyit, lényeg az hogy ha sportolsz is akkor lemozgod, de fontos hogy más étkezést ne váltsd ki ezzel, egyél mellette ugyanúgy ahogy eddig tetted. Ettől hízás nem lesz maximum egy picit lassul le vagy áll le a fogyás.

Múlthéten én is besütiztem 3 túrós kocka, semmi több és nem híztam semmit. Fogyásom az heti átlag 1-1,5 kiló szokott lenni, most csak 1 kiló ment le a héten mert szombatonként mérem magam.

A lényeg ha nagyon megkívánod az édességet heti egyszer legyen ilyen nap, vagy ha többet ennél, akkor maximum 3 naponta és legyen maximum 2 nagy kanál, utána dobd is vissza a hűtőbe. Lényeg az hogy akarattal győzd le, hidd el menni fog!

2014. ápr. 5. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha le akarok fogyni és TÉNYLEG le akarok, akkor nem eszem ilyen hízlaló szemetet és kész. Ha meg 0 akaraterőm van akkor nem ez fog érdekelni, úgyis dagadt maradok. Egyed csak.
2014. ápr. 5. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért hívják a nők az édességevést bűnözésnek? Ugyanakko hangoztatják, hogy a negatív gondolatok milyen rosszat tesznek...
2014. aug. 7. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!