Nyárig hogy tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Szóval nyárig egy jó 6 kilót le szeretnék adni. Táncolok, tesi is van, otthon is tornázok, de sajnos elég édesszájú vagyok... :(2014. ápr. 1. 17:48
2/9 anonim válasza:
1. válaszoló, bunkó vagy!
Kérdező: Sajnos meg kell erőltetned magad. Csak ritkán egyél édességet, 1 héten 3 KOCKA csoki a javasolt/egészséges. És akkor is csak nap közben egyél, ne este. Járj el futni is barátokkal. Sajnos akaraterőn múlik az egész.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Hát nehéz lesz... Mindegy,megéri :)
2014. ápr. 1. 18:03
4/9 anonim válasza:
Én is szeretem a csokit, nem is tudtam lemondani róla, ha elfog a vágy diabetikus csokikat, étcsokit vagy norbist veszek. Emellett édesítőt használok a mindennapokban.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) azt hallottam, rossz ízű a diabetikus csoki. Igaz ez?
2014. ápr. 4. 20:29
6/9 anonim válasza:
Én szeretem, Wawelt veszek többnyire. Sokan az étcsokit sem szeretik, vagy a magasabb kakaótartalmúakat, de én mindenevő vagyok e téren sajnos :D Mióta diétázom csak a fentebb felsorolt csokikat engedem meg magamnak, ha nagyon elfog a vágy.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké. Majd megkóstolom. Egyébként az étcsokit nem bírom megenni.. :))
2014. ápr. 5. 13:34
8/9 anonim válasza:
Van tejcsokis kiadása is :) Meg rábukkantam cukormentes mályvacukorra is :D Muszáj volt vennem megkóstolni :) De irtó drága a mennyiségéhez képest sajnos :(
9/9 A kérdező kommentje:
Hát az nem jó, ha drága.. Nem állok jól anyagilag. De azért örülök, hogy van tejcsokis is. :))
2014. ápr. 6. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!