Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a módszerrel tudok 2 és...

Ljoe kérdése:

Ezzel a módszerrel tudok 2 és fél hónap alatt 15 kg-ot fogyni?

Figyelt kérdés
170 cm és 67.5 kg vagyok jelenleg. Két és fél hónap múlva ballagás lesz ezért sszeretnék leadni 15 kg-ot. Úgy fogyókúráznék,hogy minden nap egyszer eszek 5-600 kcal között.. azaz csak ebédelnék,abból se sokat ennék és nem zsíros ételeket. Ezzel így letudnék fogyni?? az se gond,ha utánna visszahízok csak ez az alkalom fontos lesz.

2014. márc. 31. 16:32
1 2
 11/12 anonim válasza:

Személyi edzőm mondta, hogy ha napi 700- 900 kcal alatt táplálkozol akkor a szervezeted tartalékol, persze csak egy darabig. Sztem 2 és fél hó alatt semmi kép nme fogsz ennyit fogyni, max 5 kilót.

1200 kcalt ossz le napi 6 étkezésre és napi 130 g szénhidráttal. + futás, bicigli, akkor le fog menni kb 10 kiló. :)

Egyébként sztem mindenki úgy fogy, ahogyan akar!

2014. márc. 31. 21:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Második vagyok. 68 kiló voltam, és 50-re fogytam nagyon nagyon gyorsan.
2014. márc. 31. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!