122kg vagyok, már minden létező fogyókúrát kipróbáltam. Hogyan fogyhatnék?
sztem az egészséged fontosabb, mint a munkahelyed...
a pajzsmirigyalulműködést egyszerű vérvizsgálatból is ki tudják mutatni, ahogy a vércukrot is meg tudják nézni. ez utóbbit patikában is megmérettetheted.
egy hét alatt 4kilót fogytam... nem volt túl nehéz. reggelire ettem egy banánt, és egy almát (kb 140kcal)
ebédre 3-4 szelet puffasztott rizst(kb 200kcal) vacsorára joghurt v.(öntet nélküli)saláta.
ha suliba megéheztem akkor ettem répát.
alma az fontos mert telítettség érzetet ad:)
igyál naponta 1-1,5l zöldteát (citromosat) cukor nélkül, gyorsitja az anyagcserét.
két naponta 3km-ert futottam. meglett az eredménye;)
bár nekem csak 4 kilót kellett leadni, a futást mai napig betartom.
azt meg tudd, h az első napok a legrosszabbak, utána minden könnyebb.
sok sikert:)
Szia!
Nagyon sajnállak, hogy nincs alkalmad fogyni! :(
Nem eszel sokat, illetve napi 1 alkalom édes kevés és még sem fogysz. Ennek lehet oka a pajzsmirigy-alulműködés ahogy már írták, vagy esetleg a candida-gomba. Elfertőződött a candida gomba a szervezetedben és nem tudsz fogyni!
Menj el orvoshoz, esetleg diabetikushoz, fogyókúrás tanácsadóhoz, menj vérvételre, vizsgáltasd ki magad, mert ennyi kajától nem maradhatsz ennyi kg!
Tuti van valami baj. Szerintem.
Nem akarok hülyeséget mondani, de én így gondolom. Remélem le tudsz fogyni!!! Szurkolok azért, hogy ne legyen semmi komoly bajod!!!!
Szia!
Rámegy az egészséged erre az életmódra. 12-13óra munka? 16évesen is alig bírtam.. Nem tudom milyen kompromisszumot tudnál kötni és hogyan, de sem eleget aludni, sem diétázni nem tudsz, biztosan nagyon fáradt vagy, nem a legjobb az immunrendszered. Nem mehet így tovább mert valami komolyabb bajod lesz, rengeteg jó tanácsot adtak előttem, de ahhoz hogy meg bírd valósítani ki kell pihenni magad, meg persze idő kell, hogy kiválaszd a neked tetsző módszert. Én a helyedben háziorvoshoz mennék (pár nap szabadság, term. ha megoldható), konzultálnék vele, és pár nap pihenés után eldönteném h eleget fizetnek-e ahhoz, hogy rámenjen az egészségem. Tudom hogy könnyű mondani, de hidd el, nem fogyókúrázni kell, hanem egészségesen élni, és ennyi munka nulla pihenés mellett ez kivitelezhetetlen!
itt egy oldal, ahol olvashatsz az orvos segítségével történő fogyásról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!