Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 164 cm,60 kg. Ez nagyon sok?

164 cm,60 kg. Ez nagyon sok?

Figyelt kérdés
Fogynom kellene? És ha igen, mennyit? Azt mondták, max. 54 kg-nak kellene lennem, de szerintem az nagyon kevés. Vagy mégsem? Ki mit gondol? Mit ajánlotok?
2009. dec. 17. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sok mindentől függ mi a sok.mutass képet és megmondom :D
2009. dec. 17. 22:08
 2/11 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz a testsúlyodnak olyan 55 és 60 kg között kell lennie. Hogy van e rajtad egy vagy 2 kiló felesleg valahol azt te láthatod magadon, de ha meg vagy elégedve magaddal akkor ez a súly még pont jó.
2009. dec. 17. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
igen:S 54 se kevés. de attól is függ hogy hány éves vagy.
2009. dec. 17. 22:52
 4/11 anonim válasza:
Én 35 éves vagyok 165cm és 54 kg. Így szuperül érzem magam. 56kg-nál már lomha vagyok, alig bírok a harmadikra feltápászkodni. Ez alapján dönts.
2009. dec. 17. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 167 cm magas vagyok, és 65 kg. 1 éve híztam meg nagyon, 55-56 kg voltam előtte, csinos. Most mindenki megjegyzi. :(

Szóval, ha gondolod, én már rég fogyis társat keresek itt fent, de sehol senki, csak mondják, de eltünnek.

2009. dec. 17. 23:37
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
173 vagyok es 69 kilo! nekem az 58 felelne meg!:) szerintem a magassagodhoz kepest duci vagy...szerintem a hasadon van a legtobb felesleg:)De szeretnem ha te magad dontened el hogy duci vagy illetve nem vagy duci... az utolso valaszoloval meg szivesen tarsulnek...bucimaci25@yahoo.com...
2009. dec. 18. 06:40
 7/11 anonim válasza:
100%

Én 172 cm vagyok és 77 kg. Nem érzem magam kövérnek és nem is érzem magam rosszul. Nemrég én is 56 kg voltam, úgy is jól éreztem magam. Most viszont sokkal többen jegyzik meg, hogy formás, nőies vagyok.

Az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben.

2009. dec. 18. 07:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Te érzed, hogy milyen súllyal érzed jól magad a bőrödben, ha szerinted az, amit MÁSOK MONDANAK, kevés, akkor azt mondom, hogy igazad van. Ez a súly ehhez a magassághoz nem sok, aki mást állít, az nem normális, ez a súly még a normál kategóriában van.

Én 151cm magas vagyok, a normál súly erre a magasságra 41-55kg között van, most 44-45kg lehetek (nyáron mértem utoljára), és jól érzem magam a bőrömben, nem akarnék kevesebb lenni, sőt, picit még hízhatok is, senki nem mondaná, hogy kövér lennék 55kilósan se. Nagyon nehezen tudtam ezt is összeszedni, ha beteg voltam, mindig lefogytam 40kg alá is akár, és még most is nehezen kapok nadrágot magamra. Nem is bánnám, ha elérném legalább az 50-et, még azzal is jól néznék ki. :-)

Ne hallgass másokra, nem vagy túlsúlyos. Túlsúlyos anyukám volt néhány évvel ezelőtt 149cm magassággal 96kilósan, de az betegség és gyógyszerek miatt volt.

2009. dec. 18. 07:27
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. A helyzet az, hogy eldöntöttem, 3-4 kg mínusszal "boldogabb" lennék (persze a boldogság szerintem abszolút nem a kilóktól függ:)), de azt hiszem inkább egy életmódváltást szervezek, nem fogyókúrát. Még gimnazista vagyok, szóval biztos nehéz lesz (ráadásul koleszos... kolesz-kaja elég undorító, de csak van valami megoldás!), viszont így az ünnepek előtt...szerintem csak lelkiismert-furdalásom lenne. Tehát van egy újévi fogadalmam. :D

Köszönöm még egyszer, és kellemes ünnepeket mindenkinek! :)

2009. dec. 18. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Bucimaci. Találkoztunk egy másik oldalon. Már írtam neked e-mailt. Örülök, hogy ismét összefutottunk. :D
2009. dec. 19. 10:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!