Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha heti 5-6 alkalommal 30...

Ha heti 5-6 alkalommal 30 percet futok, elég a fogyáshoz? Mikor fog látszani?

Figyelt kérdés
Több mint 1 hete futok 30 perce! Amerre futok van egy hatalmas domb is, ott egyenlőre csak gyorsan sétálok fel, különböző hajlításokkal ! Futás elött 6 kg-ot fogytam, most hogy futok, és persze az étrendem is nagyon megváltozott, nem fogyok semmit ! Kocogni szoktam, és az utolsó 10 percben gyorsítani szoktam míg rendesen nem futok !! Utánna képes vagyok 1 liter vizet is meginni, de enni nem szoktam ! Mikor fog látszani a fogyás ?? Segítsetek, tippeket és kérnék h hogyan lehetne fergyosítani a fogyást! 80kg és 168 cm vagyok...19/L
2014. márc. 28. 12:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Honnan tudod? :)
2014. márc. 28. 15:23
 12/13 Andizsuzsi ***** válasza:

Királylány már nem leszek... de vagyok olyan intelligens, hogy értékeljem a válaszodban a humort :)

Meg kap szegény amúgy is hideget és meleg itt. Csodálom, hogy még bírja.

2014. márc. 28. 15:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Rossznagylány, te vagy a Királynő :*

Andizsu - bírja, bírja addig sem biokémiát tanul. Mert a szénhidrátok polihidroxi aldehidek vagy ketonok, ugyebár.

Ma mennyi mindent szereztem be, el sem hiszitek.. Jujubát, az nagyon fontos. Egy új formulájú kurkumin kapszulás és lórúgás adag aszkorbinsavat.

Nem tudjátok véletlenül hogy kell bekeverni a menő aszkorbinsavas cuccot, valahogy emulgeálva van lecitinnel ha jól tudom, paleósoknál olvastam róla és ki szeretném próbálni. A lényege az volt hogy egy igen durván jól hasznosuló c-vitamint kaptunk (elvileg).

2014. márc. 28. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!