Valakinek van kedve közös fogyáshoz?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kicsit fura kérdés, de egy olyan embert keresek akinek hasonlóan 10 vagy annál több kiló feleslege van. Egy anonim üzenet váltós dologra gondoltam (akár fb on is)
Főleg olyasvalakit keresek, akinek nincs ideje kondiba vagy ilyen helyekre járni és főleg diétával szeretne fogyni.
(motiváció, tapasztalatok leírása, lelki fröccs támogatás)
19/L
2014. márc. 25. 14:55
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én elég nagy túlsúllyal kezdtem el fogyózni javarészt otthoni edzéssel meg egy kis étkezési változással. Elég sokat olvastam ezekről és amit én csinálok működik, igaz lassabban de hatásos. Szívesen fogyok veled, segíteni is tudok ha szeretnéd, ha bármi van fordulhatsz hozzám segítségért, tanácsért, lelkitámasz.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!