Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyáshoz nekem is kell a...

A fogyáshoz nekem is kell a napi 2-3 liter folyadék?

Figyelt kérdés

én napi 1 liter vizet szoktam meginni. van hogy csak felet sikerül :/

a helyzet az, hogyha sokat iszom, akkor még gyakrabban járok wc-re, pedig így is elég sűrűn. majdnem minden szünetben a suliban. sokszor jön ki kevés. nem felfázás, ilyen volt mindig is...

a gyors anyagcseréhez kell ez a sok folyadék gondolom. nekem, ha már így is gyors, kell?

18/L

2014. márc. 27. 15:17
 1/2 anonim válasza:

Hű, hát nekem úgy alap járaton is minden orvos azt fújja, h a napi 2-3 liter folyadék bevitele az egészséges, de az étkezés útján is megy vmennyi folyadék be, attól függően, h miket eszik az ember, szóval ezt mind nem csak pl. a víz teszi ki. Én nem vagyok szakértő, de nekem nem a gyors anyagcsere miatt fújták, hanem csak, mert kell és kész. :D

Nekem se ment fél liternél több sose, végül rászoktattam magam a szentkirályi ásványvízre, amit időnként váltok...másfél literre úgy vittem fel, h azt napközben elkortyolgatom, tehát nem egyszerre, akkor is, ha nem kívántam. Most jelenleg napi 2 liter a max. így, h megy, de még jelenleg is, ha vérvételre pl. mennem kell, azt fújják nekem, h a 2 liter még mindig kevés.

2014. márc. 27. 15:42
 2/2 dr filippo ongaro ***** válasza:
A napi folyadék mennyiséget azért kell bevinni mert a test legalább 70% víz. És, hogy megfelelően működjön a szervezet.
2014. márc. 28. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!