Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyot hibáztam?

Nagyot hibáztam?

Figyelt kérdés

Amit ma ettem:

reggeli: 2 szelet barna kenyér, saláta, kevés sajt

ebéd: 100 gramm abonett, 250 gramm eper, 250 gramm paradicsom, 100 gramm mozzarella sajt

uzsonna: 1 szelet barna kenyér, kevés sajt, kevés saláta, olajbogyó

és most ettem egy kínai zacskós levest. ami 400 kcal. sokat ettem így ma? (ha 181 cm vagyok és 75 kg)

2014. márc. 26. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
vacsorára szemetet ettél az a hiba!
2014. márc. 26. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen hozzászólásokat első!

Nem nem hibáztál nagyot. Nem embert öltél, csak ettél egy zacskós leves bmeg. Ha kalóriát számolsz, mérj le mindent. A kevés sajt akár 100 kalória is lehet, vagy több. Amúgy nem ettél sokat, és a súlyod is rendben van, nem is kellene fogynod igazán.

Nem szabad ennyire rágörcsölni, mert inkább ez a beteges.

És senki nem abba hal bele hogy megeszik egy zacskós levest, és nem is attól hízik el. Ha túlnyomóan egészségesen étkezel, akkor váljék egészségedre az a leves. Holnap én is eszek :)

2014. márc. 27. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!