Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elvagyok keseredve,...

Nagyon elvagyok keseredve, van rajtam min 10kg fölös de egyszerüen nincs energiám elkezdeni tornázni. Hogy kezdjek bele?

Figyelt kérdés
ha egyszer elkezdem 2 napig csinálom kb és abba hagyom.. ha arra gondolok hogy késöbb majd milyen jól fogok kinézni az sem motivál, vagyis motivál de kib*szott lusta vagyok tovább csinálni. már 2 hete próbálom rávenni magam h végre kezdjek bele de kivagyok merülve. így viszont nagyon rosszul is érzem magam a bőrőmben. segitsetek!!!! egyébként 160cm\61kg L
2009. dec. 17. 13:32
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én nekem semmilyen torna, kondigép nem jött be. Halál uncsi.

Egyedül a futás jött be. Este az utcánkban (200m)oda-vissza 7 szer. Minden oda-vissza után pihenéssel. Aznap már nem vagy éhes sem, kellemesen leizzadsz, és ha hiszed ha nem egy kicsit még szórakoztató is. Este 10 körül még éhes vagyok újból egy kicsit, szigorúan csak gyümölcs. Ez 35 perc, és elhatározás. Így a lelkiismerete is megnyugszik. Én már Június óta csinálom. Irreális célkitűzések nélkül csináld.

2009. dec. 17. 23:19
 12/12 anonim ***** válasza:
tornázz otthon
2010. máj. 19. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!