Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkodtam rajta hogy megbeszélem vele de egyszerűen nem tudom elkezdeni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Augusztus 14.-e óta járok egy lánnyal.Jól megvagyunk én szeretem és szerintem ő is szeret, de elég fura a kapcsolat mert szinte csak sétálgatunk.Mikor összejöttünk akkor volt egy csók ami elég furcsa volt mert szerintem neki ez volt az első(csók) kicsit zavarba jött és mondta hogy neki ez még gyors mert rég volt barátja.. mondtam hogy oké én nem akarom elsietni.. és azóta lassan eltelt egy hónap és továbbra is semmi azon kívül hogy szájra puszival köszönünk. Gondolkodtam rajta hogy megbeszélem vele de egyszerűen nem tudom elkezdeni.. Mit tegyek? Tudtok segíteni?2009. szept. 13. 23:47
1/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok ? Amógy próbáld meg lassan rávezetni a dolgokra, pl ha leültök egy parkban egy padra akkor ott is csókolózzatok v vmi, vagy megoldhatod poénosabban is... pl mondd neki h "Kérhetek egy puszit az arcomra?" és amikor adna egy puszit akk odafordulsz és megcsókolod. Mert szerintem ez így elég gáz h 1 hónapja jártok és csak elköszönésnél van egy szájrapuszi... de visszavonom az egészet amit mondtam ha fiatalok vagytok még...
2/8 anonim válasza:
Ezt nem megbeszélni kéne vele, mert akkor tolakodónak és türelmetlennek fog tartani, hanem szépen lassan cselekedni kell. Minden találkozásnál egyre többször csókold meg, vigyél neki valamikor virágot. Lássa h szereted, mert akkor látja h nem csak azért vagy vele...
3/8 A kérdező kommentje:
tudja hogy nem azért vagyok vele.. nagyon sokat beszélgetünk és szerintem ugyan azt érezheti mint én csak ő nem mer kezdeményezni..(15l én 17f)
2009. szept. 13. 23:59
4/8 anonim válasza:
lehet h azt várja h te kezdeményezz...
5/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy én is félek. nem akarok semmit elrontani de ez igy nem jó
2009. szept. 14. 00:58
6/8 anonim válasza:
Azóta már eltelt egy hónap, próbálkozz újra finoman, hátha már nem lesz korai.
7/8 anonim válasza:
Vigyél Neki virágot, szeretgesd.
8/8 A kérdező kommentje:
szerintem a virág még túlzás.. mert általában úgy találkozunk hogy elmegyünk v merre sétálni..stb és fura lenne ha egy csokor virágot vinne a kezébe
2009. szept. 14. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!