Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai nap azon gondolkodtam hogy lehetséges sexuális kapcsolat, ahol nincsen szerelem csak sexuális fellángolás?

Figyelt kérdés
SZiasztok mi erről a dologról a véleményetek... Volt egy párom akivel naponta többször is volt sex, de a szerelem nem mutatkozott ki.. ANnyira kívántuk egymást hogy naponta muszály volt többször is a sex ...Szerintetek vannak ilyen kapcsolatok , ahol a sex előrébb van mint a szerelem ??
2010. dec. 6. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Jóhogy van :D Egy csomó :D Nem igaz h nem hallottál még ilyenről :D
2010. dec. 6. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Magyarul szexkapcsolat.
2010. dec. 6. 11:35
 3/6 anonim válasza:
Úgy mint az állatoknál. Ott sincs szerelem. Az ember meg lényegében csak egy állatfaj a sok közül, melynek barázdáltabb az agya és továbbfejlődött.
2010. dec. 6. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Bármilyen különös, van szex szerelem nélkül, mint ahogyan létezik szerelem szex nélkül. A kettő nem ugyanaz, de nem is kettő. Mint a tenger, és a hulláma, vagy az énekes, és a hangja. Összetartozik, de nem jár mindíg együtt.

Van ilyen... :)

2010. dec. 6. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:

van ilyen de szerindtem az olyan is....én enm tudnék csak ugy lefeküdni valakivel de ez személytől függ:)

ezeknek csak a micsodájuk viszket felhivnak egy pasit vagy nőt gyere lezavarnak egy menetet egyik jobbra mássik balra valakinek ez bejön:D például nekem nem

2010. dec. 6. 18:20
 6/6 A kérdező kommentje:
És ha ez a kapcsolat ment így keresztül 8 hónapon keresztül ?? Nagyon jó volt...:)
2010. dec. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!