Elkezdeném a cickafark-palástfű tea kúrát, de azt írják, h. a mensi első napján kell elkezdeni! Az lenne a problémám, h. nem mensizek. Szinte egyáltalán:- ( Kezdjem csak el egyszerűen?
szerintem se kezd el úgy inni, hogy nincs menszid. Egyszer azt olvastam (nemtudom h mennyire igaz, nálam nem volt az) hogy a cickafark-palástfű tea kitolhatja a mensit. Inkább menj orvoshoz, hogy miért nincs mensid. Addig én tuti nem innám. Valószínüleg kivizsgál, aztán kapsz valami szurit vagy gyógyszert, és rendbehoz. Utánna ihatod gond nélkül.
Én 1 hónapig ittam a teákat, mostanra 20hetes terhes vagyok, szóval nekem bejött.
Sok sikert, szurkolok
Nekem nem tolta ki. Igaz, a ciklus második felében nem is ittam.
Ciuklus első felében kell inni. Fito-ösztrogén tartalma van, azaz támogatja az ösztrogén-termelésedet, ezzel segítve elő a peteérést és az ovulációt. Ciklus második felében ne idd, mert akkor nem több ösztrogénre van szükséged, hanem több progeszteronra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!