Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az normális ha 2 nap alatt 2...

Az normális ha 2 nap alatt 2 kg-ot fogytam?

Figyelt kérdés

Nem az hogy nem örülök neki, sőt! Pedig mindössze csak annyit csináltam hogy napi 2,5 vizet próbáltam meginni és keveset ettem.Normálisan ebédeltem meg minden,de utána már vissza fogtam magam. Meg ez azért lehetséges csak mert túl sok rajtam a felesleg igaz?

158 cm vagyok. Pénteken 74 kg voltam most meg 72.

2014. márc. 23. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Korai öröm nem állandó, szokták mondani. Először a belek ürülnek ki, ami akár 2-3 kg is lehet.
2014. márc. 23. 20:06
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi. hogyha így fojtatom az jó lesz? és ez már lehet első lépés a fogyás felé?
2014. márc. 23. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:

ilyen gyorsan a folyadéktól és a béltartalomtól meg lehet szabadulni, tök normális :)

nekem mikor még csak pár kiló feleslegem volt, mensi előtt is simán felugrott 2 kiló, mikor elmúlt, meg lement. megkötötte a folyadékot a szervezetem.

egy nagyobb bulizás és piázás meg úgy ki tudta hajtani a vizet, hogy kevesebb voltam két kilóval.

de örülj neki viszont, mert egy ilyen két kiló nagyon is motiváló :)

hajrá, hajrá! sok kitartást és élvezetes diétát kívánok neked.

2014. márc. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!