Mit vigyek iskolába enni, ha le szeretnék fogyni?
eddig mindig valami pogácsát vagy csokit vittem, de most szeretnék lefogyni. nem diétázom.
mit vigyek suliba enni, ami laktat is annyira, hogy ne korogjon a hasam?
főzni nem tudok...:D
17/L
Én vagyok a rossz, amikor te írsz ennek a szegény tinédzsernek oltári nagy őrültségeket? Miért én vagyok mindig a rossz? Te írsz ilyeneket
"Töltsd tele a hasad egészséges dolgokkal, jó szénhidráttal (magas rosttartalom), alacsony zsírtartalmú tejtermékkel és hússal"
Inkompetenseknek nem kötelező osztani az észt, lehet sétálni helyette a parkban mondjuk.
Hagyjuk már el az ilyen semmitmondó magas rosttartalmas kliséket, a 'zsírszegény' meg 'tejtermék' pedig kikerülhetnének a magyar nyelvből, mert még az életben nem okoztak hasznot tisztességes embernek, csak kárt.
A tejtermék kifejezés csak a tejiparnak hozott mocskos hasznot (a tisztességes embereknek viszont csak krónikus betegségeket jelent ez a szó és ami mögötte van) a zsírszegény megint egy olyan kifejezés, amit el kellene felejteni. Nincs zsírszegény, a zsírok fontos tápanyagok, amíg ezt nem fogják fel (márpedig te most éppen ezt nehezíted meg a kérdezőnek) addig nem fognak normálisan enni. Alacsony zsírbevitellel szinte lehetetlen jól enni. Pontosan azért amiért csak almát sem lehet enni (az is zsírszegény, nocsak..)!
Mert zsír kell, a legtöbb ember zsír helyett vacak szemetet eszik, és élvezi hogy zsírszegényen eszik. Nevetséges, közben egyre betegebbek és dagadtabbak, és nem értik hogy miért. Talán mert zsír helyett (ami élelmiszer) nem élelmiszereket esznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!