Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék. Mit vigyek...

Fogyni szeretnék. Mit vigyek magammal az iskolába?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fogyni szeretnék, 167/65 vagyok! Már 3 hete elkezdtem biciklizni, heti 4 alkalommal 1 órát! Még semmi nem látszik meg rajtam! Az a problémám hogy reggeltől estig suliban vagyok és nem tudom mit vigyek magammal enni! Eddig szendvicseken éltem, és mikor hazaértem este 6-7 körül,csak akkor tudtam főttet enni, ezen szeretnék változtatni!

Szerintetek milyen ennivalót kéne vinnem? Várom a tanácsokat!

Köszi

2008. szept. 17. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
mi lenne,ha azt vinnéd el magaddal,amit otthon ennél?így főtt ételt ebédelsz,este otthon meg már csak gyümölcs!napközben meg egyél gyümölcsöt,győri édes zabfalatot vagy valami ehhez hasonló ropogtatni valót!és igyál nagyon sok vizet (legalább két litert naponta),viszont bármilyen más innivalót kerülj!hidd el menni fog:)
2008. szept. 17. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Egyél a menzán.Olyan a minősége,hogy az...
2008. szept. 17. 15:52
 3/8 anonim válasza:
100%
Vigyél hamletet és sok gyümölcsöt, vagy ahogy az előttem levő írta az otthoni ebédet ha van lehetőség megmelegíteni. A zabfalatokat én nem ajánlom mert irtó édes és sok benne a kalória. Mindenképp vigyél 1 liter folyadékot és azt idd is meg. A péksütiket és cukros üditőket kerüld! Sok sikert neked azért ez még nem olyan hatalmas felesleg. :)
2008. szept. 17. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Tejet igyál ott, teát, vagy vizet, de no cukor!

Enni pedig hát vacsira gyümölcs..ez a társadalom, de én a sulibajáráskor pl csak hétvégén ettem főttet,suliba meg szinte semmit csak otthon egy szenya azt kész. elég egészségtelen, de mit lehet vinnia suliba nem?

egy tányér pörkölt müanyagban-elég röhelyes, de a menza tényleg nem rossz.

Esetleg mehetnél oda enni, aztán ellensúlyozd..gyalog járj suliba, persze nem kilométereket, de hazafelé már az is könnyebb..vagy biciklizz, de azt én a forgalomban nem ajánlom, mert vszélyes.

2008. szept. 17. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem az a legjobb, ha kiadósat reggelizel, suliba pedig viszel magaddal valami kaját esetleg szendvicset és gyümölcsot, aztán este pedig jöhet még egy kis gyümölcs, saláta, könnyű kaja.A mozgás a megoldás.Szaladj!:D
2008. szept. 17. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem semmit... Úgy értem egy reggelivel 4-5 órát ki kéne húzni kaja nélkül. ha ennél tovább vagy távol akkor dobj be pár rostos gyümölcsöt ami el is tölt. Pl a körte az erre alkalmasabb mint a narancs mert az utóbbitól csak még éhesebb leszel... ha sokáig nem érsz haza vigyél 2-3-at. azzal legalább megvan a vitaminbevitel is... amit viszont el kell kerülni az a koplalás. akkor leáll az emésztés ami egyébként elég sok energiát elhasznál. Igazából vihetsz akármit a suliba a lényeg hogy mennyit eszel meg egy nap összesen. és azt mikor. ha este érsz cska haza akkor javaslom hogy gyorsan egyél valamit aztán aznapra annyi. 6-7 után jó lenne ha már nem ennél. próbálj 1800-1600 kcal közt étkezni egy nap és nem lesz gond. De ennyit egyél, mert kell az energia ha tetszik ha nem. Igyál meg viszont minden nap este egy-másfél liter szénsavmentes ásványvizet.

egyébként ha reggeltől estig suliban vagy akkor érdemes lehet kiugrani valami főtt kajáért. akár egy menzás főzelék vagy egy salátabár segíthet változatosabban étkezni.

mozogj minden nap. akár egy fél óra sétát a maradék 3 napra tegyél be. ez nem olyan mint a testépítés hogy szüneteket kell hagyni hogy helyrejöjjenek az izmok...

amikor fogyózok én külön szeretem ha van valami elfoglaltságom. akár suli. pár nap alatt beáll az ember rá hogy reggel étkezik és nem is hiányzik annyira a kaja ha közben dolgom van.

ne méredzkedj minden nap. 4-5 naponta elég és azonos időkben reggel wc után ajavasolt. így a nettó tömeged méred...

most így ennyi jutott eszembe a dologról. én fogytam 10 kilót a nyáron meg egyszer régebben 30-at csak azzal hoyg ezeket betartottam és nagyon még éhes sem voltam a "fogyókúra" alatt. egy kalóriatábla sokat segíthet...

2008. szept. 19. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Vihetsz szendvicset is csak teljeskiőrlésű zsömlét vegyél vagy kenyeret.Vajat ne tegyél bele,de mehet bele sonka,párizsi,sovány sajt,uborka,retek stb.Reggelizni kell,a magas rosttartalmú pékáruk erre megfelenek,és egészségesek is.Vigyél még almát vagy valami gyümit amit elrágcsálhatsz szünetben.Ne éhezz mert ha hazamész olyan éhes leszel hogy kirámolod a hűtőt,na meg a tanuláshoz energia kell.
2008. szept. 20. 13:49
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :))))
2008. szept. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!