Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tartsam meg a 38 kg...

Hogyan tartsam meg a 38 kg súlyomat?

Figyelt kérdés

Légyszi ne írjátok, hogy mennyire kevés, tudom hogy vékony vagyok! Nem fogyni akarok, de fölszedni sem! Eddig olyan max 1000 körül kajáltam, néha azért becsúszott kcal is. Ebben a max. 1000 kcal-ban minden benne van, édességet, tésztát sűrűn eszek, de sok rostot és zöldet fogyasztok. Húst nem szoktam enni, sem szószokat mert nem bírom! Rendszeresen sportolok, hetente többször. Viszonylag lassan fogytam, és úgy vettem észre hogy az 500 körüli étrend az "ideális"! Tudom hogy egészségtelen, de már nem akarok jobban lefogyni! Viszont 1000 fölött már hízok, - amit azért nem értek, mert ha az alap anyagcserének 1200 kcal a szüksége, akkor miért nem használja fel mind? Szóval, ennyi lenne.

Szerintetek?

2009. dec. 16. 12:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj kevés a valószínűsége, hogy elhízol most, legfeljebb idősebb korodra kell odafigyelned mit eszel..most élvezd az életet:)elhiszem, hogy nem kamu kérdés, mert anyu is 38kg volt és 164cm.:)
2009. dec. 17. 00:44
 22/22 anonim ***** válasza:
Kiráz a hideg töled! Hány éves vagy? Egyáltalán nem egészséges amit csinálsz,és nem gondolod,hogy ha mindenki azt mondja,hogy anorexia,akkor tényleg az lehet?? Minimum 50 kg-nak kéne lenned,még akkor is vékony lennél! Gondold át!
2009. dec. 23. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!