Hogyan tartsam meg a 38 kg súlyomat?
Légyszi ne írjátok, hogy mennyire kevés, tudom hogy vékony vagyok! Nem fogyni akarok, de fölszedni sem! Eddig olyan max 1000 körül kajáltam, néha azért becsúszott kcal is. Ebben a max. 1000 kcal-ban minden benne van, édességet, tésztát sűrűn eszek, de sok rostot és zöldet fogyasztok. Húst nem szoktam enni, sem szószokat mert nem bírom! Rendszeresen sportolok, hetente többször. Viszonylag lassan fogytam, és úgy vettem észre hogy az 500 körüli étrend az "ideális"! Tudom hogy egészségtelen, de már nem akarok jobban lefogyni! Viszont 1000 fölött már hízok, - amit azért nem értek, mert ha az alap anyagcserének 1200 kcal a szüksége, akkor miért nem használja fel mind? Szóval, ennyi lenne.
Szerintetek?
Szerintem zabálj nyugodtan és ha túlléped a 38at, akkor kikanyarintasz magból egy jókora húsdarabot a konyhakéssel.
te komolyan azt hiszed, hogy itt ilyen marhaságokra kapsz tanácsot?Ha le tudtál fogyni, akkor tartani is tudod.
Erra gondoltál?:
Hogyan tartsam meg a 38kg-os súlyZómat?
Na figyelj szivi ^^
Én 168 cm-rel voltam 39 kg. Ilyen-olyan okok miatt idén. Mindegy. Én magamat szépnek láttam, de a környezetem kb egy élőhalottnak. De ez is mindegy.
Rájöttem, hogy a fiúk tényleg azt szeretik, ha van egy kis formád! Gyógyszert szedek, ami vizet tart vissza, val.szín ennek köszönhetem a 45-46 kg körüli jelenlegi versenysúlyom.
De hogy a kérdésedre választ adjak (mert igazából én még mindig akkor vagyok boldog, ha 43 kg körüli a mérlegmutató .... anorexiás lennék, ha nem szeretnék enni...)
csak és kizárólag zöldségeket és gyümölcsöket egyél!
+ néha egy kis húst
vagy
tojásfehérje rántottát olaj + zsiradék nélkül
nálam működik...
puszi!
Kedves kérdező, én 151cm magas vagyok, szóval 10cm-rel alacsonyabb nálad. Évekig küszködtem a súlyommal, mert hiába ettem bármit és bármennyit, 42kg fölé nem tudtam menni, és nem szerettem, hogy kilátszottak a bordáim, vagy a nyakamnál a csont, és azt végképp utáltam, hogy ha akartam venni egy nadrágot, derékban mind látványosan bő volt, vagy nem jött fel a combomon (mert combban és csípőben mindig jó húsban voltam a súlyom ellenére), a gyerek méret meg kicsi. Aztán most elértem a 25 éves kort, május elején volt egy vírusos megbetegedésem hasmenéssel és hányással, akkor mentem le 40kg alá nem viccelek, fél nap alatt, mivel minden kijött belőlem, még a víz is, gyógyszer se segített, infúzióra kötöttek, vasárnap éjjel (anyák napján) kerültem a kórházba, kedden már fájt a fekvés, szerdán hazajöhettem, teljesen tünetmentes lettem. Nyárra (júliusban mértem utoljára, ha jól rémlik) sikerült 44kg-ra felhíznom, életemben talán először mentem 42kg fölé úgy, hogy meg is maradt, most, hogy elértem a 25 éves kort, már nem növök magasságra, így végre tudok kicsit hízni is, és végre kapok normális nadrágot is magamra, szerintem most megint sikerült picit híznom, biztos megvagyok már 45kg is, de nincs mérlegünk, majd megmérem magam, ha lesz időm valahol, és én ennek örülök. Szerencsés alkatom van olyan szempontból, hogy arányos, pici vagyok, de minden a helyén van, semmiből nincs túl sok és végre semmiből nem lesz túl kevés se, aki rám néz, még véletlenül se mondaná, hogy van túlsúlyom.
Nem a pasik miatt, hanem egészségügyi szempontból is és hogy normális ruhát kapjak magamra, és ne úgy nézzek ki, mint aki magára kapott egy rongyot.
Szóval gondolkodj egy kicsit, a te súlyod a te magasságodhoz egyáltalán nem normális, ha egy nálad alacsonyabb ember betegen akkora súlyú. Hízzál egy kicsit, rád fér, és tornázz, hogy ne egy helyre rakódjon el, és hogy izom legyen, biciklizés is jó, sőt, nyitják a jégpályákat, az is jó, táncolni is el lehet járni rendszeresen, az is mozgás. Hidd el, te is jobban fogod érezni magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!