Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ehetnék este, amitől jól...

Mit ehetnék este, amitől jól is lakok, de nem hízok?

Figyelt kérdés
Régen Norbi update diétát használtam és segített, de ma már nem lakok jól füstlivel, gyümölcsökkel és zöldségekkel este. Húst nem szoktam enni rizs/krumpli nélkül, szerintem úgy jól sem laknék. Nem vagyok egyébként kövér, viszont nagyon jó az étvágyam, és az utóbbi időben felszaladtak a kilók. Heti egyszer járok konditerembe. Viszont bármennyit is eszem zöldségekből, gyümölcsökből stb. nem elég és minden vágyam valami hízlalót enni, hogy jól lakhassak. Van valami tippetek, amivel csillapíthatnám az étvágyam este is vagy nem baj ha sokat eszek belőle és laktat?
2009. dec. 15. 23:31
 1/8 anonim válasza:
100%
Én bulátát ettem egy időben, az tele van rosttal, jól felfúj, eltelít. Vagy valami hasonló gabonaféle.
2009. dec. 16. 00:38
 2/8 anonim válasza:
69%

Kukorica konzerv?

Én szeretem...

2009. dec. 16. 00:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
zabpehely, gombák és hát ön uralom. Igyál sok vizet és foglald el magad.
2009. dec. 16. 03:12
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
zabpehely esetleg de az önuralom fontos foglald el magad.
2009. dec. 16. 03:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a zöldségekböl csinálj valamilyen salátát kevés húsfélével vagy sajttal. Akkor jobban telit, és mégse hizlal nagyon. (A kukoricakonzerv azért minden, csak nem kevés kalóriás kaja!)
2009. dec. 16. 07:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Zabkását hallotam bár még nem próbltam!
2009. dec. 16. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű levesek.
2009. dec. 16. 09:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
az egyadagos por levesek, amit forró vízzel kell keverni... nem mondom, hogy nagyon egészségesek, mert tele vannak mű dolgokkal, viszont egy pohár leves max. 70 kalória és finom és jól laksz tőle...
2009. dec. 16. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!