alma, gyümölcsök, de a banán nem, mert abban "sok" a szénhidrát. meg zöldség. meg víz xD
2010. aug. 24. 22:03
2/16 anonim válasza:
öö hát, zöldségből bármi, gyümölcsből szintén, azonkívűl kölesgolyó meg buláta. kb ennyi. normális ételből semmi nincs olyan ami nem hízlal (pláne olyan amiből sokat felfalhatsz).
2010. aug. 24. 22:04
3/16 A kérdező kommentje:
szóval ehetek holnap 4-5 felkockázott almát, és nem hízom tőle?:P
2010. aug. 24. 22:08
4/16 anonim válasza:
20-at is. elvileg több energiát használsz el arra, hogy az almát megemészd, mint amennyit visszanyersz belőle. plusz a gyümölcs nagyon rosszul hasznosul az emberi szervezetben. legalábbis ezt mondták nekem xd
2010. aug. 24. 22:10
5/16 anonim válasza:
én meg azt hallottam h az almától csak éhesebb leszel
a banán tényleg nagyon hízlal, ezeken kívül sztem bármit ehetsz... jah és igyál sok citromosvizet az csökkenti az étvágyat (de ne ilyen lidl citromos üditőital :D)
2010. aug. 24. 22:18
6/16 anonim válasza:
Szerintem simán ehetsz a zöldség és gyümölcs mellett párizsit,vagy virslit is,azoknak is jó százaléka víz,és jobban laktat,mint egy alma.Ha diétázom,reggelire két virslit szoktam enni,hidegen,főzés nélkül,egy paradicsommal,és nagyon finom laktató.
2010. aug. 24. 22:19
7/16 A kérdező kommentje:
nekem a citromos víztől tönkrement a gyomrom:S
és nagyon éhes voltam mindig utána
2010. aug. 24. 22:19
8/16 A kérdező kommentje:
én is imádom a virslit, de kettővel nem tudok betelni, nálam fogyó alatt 4 a minimum:(:(:(
úgy ennék, de meglátszik rajtam:(:(:(
2010. aug. 24. 22:20
9/16 anonim válasza:
gyümölcsök minden mennyiségben. ajánlom a dinnyát ...annak a legkisebb a kalóriatartalma...1 kg-ban csak 290 kcal van! szóval hajrá;) zöldséget is ehetsz még...am én is kényszerevő voltam...de lefogytam több, mint 27 kg-ot és mára már nincs semmi bajom^^
2010. aug. 24. 22:24
10/16 anonim válasza:
Egyél görögdinnyét!
Komolyan!
Az laktat is,meg finon is,90%-a viz,vitamin is van benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!