Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miből ehetnék rengeteget,...

Miből ehetnék rengeteget, amitől nem hízok?

Figyelt kérdés

Létezik egyáltalán ilyen?

Régebben vagy 10envalahány zsíros kenyeret ettem lilahagymával, de szívesen megennék töménytelen mennyiségű édességet.

Nekem mindegy, hogy mit egyek, csak ne hízlaljon, és legyen rengeteg, mert falnom kell:(:(:S:S

(kényszerevő voltam, de jönnek a "nehéznapok" és muszáj zabálnom)

2010. aug. 24. 21:58
1 2
 1/16 anonim válasza:
alma, gyümölcsök, de a banán nem, mert abban "sok" a szénhidrát. meg zöldség. meg víz xD
2010. aug. 24. 22:03
 2/16 anonim válasza:
öö hát, zöldségből bármi, gyümölcsből szintén, azonkívűl kölesgolyó meg buláta. kb ennyi. normális ételből semmi nincs olyan ami nem hízlal (pláne olyan amiből sokat felfalhatsz).
2010. aug. 24. 22:04
 3/16 A kérdező kommentje:
szóval ehetek holnap 4-5 felkockázott almát, és nem hízom tőle?:P
2010. aug. 24. 22:08
 4/16 anonim válasza:
20-at is. elvileg több energiát használsz el arra, hogy az almát megemészd, mint amennyit visszanyersz belőle. plusz a gyümölcs nagyon rosszul hasznosul az emberi szervezetben. legalábbis ezt mondták nekem xd
2010. aug. 24. 22:10
 5/16 anonim válasza:

én meg azt hallottam h az almától csak éhesebb leszel

a banán tényleg nagyon hízlal, ezeken kívül sztem bármit ehetsz... jah és igyál sok citromosvizet az csökkenti az étvágyat (de ne ilyen lidl citromos üditőital :D)

2010. aug. 24. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem simán ehetsz a zöldség és gyümölcs mellett párizsit,vagy virslit is,azoknak is jó százaléka víz,és jobban laktat,mint egy alma.Ha diétázom,reggelire két virslit szoktam enni,hidegen,főzés nélkül,egy paradicsommal,és nagyon finom laktató.
2010. aug. 24. 22:19
 7/16 A kérdező kommentje:

nekem a citromos víztől tönkrement a gyomrom:S

és nagyon éhes voltam mindig utána

2010. aug. 24. 22:19
 8/16 A kérdező kommentje:

én is imádom a virslit, de kettővel nem tudok betelni, nálam fogyó alatt 4 a minimum:(:(:(

úgy ennék, de meglátszik rajtam:(:(:(

2010. aug. 24. 22:20
 9/16 anonim ***** válasza:
gyümölcsök minden mennyiségben. ajánlom a dinnyát ...annak a legkisebb a kalóriatartalma...1 kg-ban csak 290 kcal van! szóval hajrá;) zöldséget is ehetsz még...am én is kényszerevő voltam...de lefogytam több, mint 27 kg-ot és mára már nincs semmi bajom^^
2010. aug. 24. 22:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyél görögdinnyét!

Komolyan!

Az laktat is,meg finon is,90%-a viz,vitamin is van benne.

2010. aug. 24. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!