Miből ehetnék rengeteget, amitől nem hízok?
Létezik egyáltalán ilyen?
Régebben vagy 10envalahány zsíros kenyeret ettem lilahagymával, de szívesen megennék töménytelen mennyiségű édességet.
Nekem mindegy, hogy mit egyek, csak ne hízlaljon, és legyen rengeteg, mert falnom kell:(:(:S:S
(kényszerevő voltam, de jönnek a "nehéznapok" és muszáj zabálnom)
Jajaaa.Gyümik.
Csinálj gyümisalit.Alma,dinnye,barack esetleg banán(heti egy két banán kifejezetten jót tesz a szervezetnek,mivel magas a káliumtartalma,és tápláló is,szóval ha reggelire banánt eszik az ember nem lesz semmi baja fogyó közben sem :'D)
Na szóval a gyümiket összekockázod,teszel hozzá egy kis naturjogit,és nyamii.Ebből én akármennyit megtudok enni.És nem hízlal.Jól is laksz vele.Meg korpovit keksz.Zabkása.Ezek sem hízlalnak.Mondjuk zabkásából se százgramm,meg koprovitból se egy csomag.Akkor már inkább a gyümisali.De ha szeretsz főzni csinálhatsz zöldséges pufit is.Zöldséget pürésítesz,aztán keversz hozzá egy kis zabkorpát,vagy zabpehelylisztet,vagy tk lisztet,esetleg kevés kefírt,tojást.Kis halmokat teszel a tepsire és 30-35perc alatt megsütöd.Nyamii.És nem hízlal :)
sovány husokat...
amugy mikor csak ugy rágcsálnék valamit,eszek egy vagy több répát...
sztem azzal is jól jársz ha rászoksz a fényevésre...:P
egyébként ja a görögdinnyével jól jársz nagyon meg a gyümölcsökkel...bár mondjuk én a gyümölcsöktől nem igen lakok jól, szóval ipari mennyiség kéne h én jól lakjak velük...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!