Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék hasról, combról és...

Encsi970320 kérdése:

Szeretnék hasról, combról és fenékből fogyni, hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, abban, hogy hogyan tudnék a fent említett testrészeimből fogyni kondizás nélkül (anyagi okok miatt azt nem tehetem meg), koleszterin mentes táplálkozásom van, 175cm és 67 kg. Negatív kommenteket nem szeretnék, de hasznos tanácsnak nagyon örülnék. 17/ lány
2014. márc. 18. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
AKkor mit eszel? :D Olyan nincs, hogy szénhidrátmentes, a húsokon kívül mindenben van szénhidrát.
2014. márc. 19. 15:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Húsként csak pulyka hús és csirke, teljes kiörlésű kenyér, durum tészták, rizsből csak barnarizs, párolt zöldségek, cukor helyett édesítők. Reggelizni nem szoktam csak egy kávét iszok, tízóraira gyümölcs vagy egy szendvics, uzsonnára gyümölcs vagy korpáskeksz vacsorára hal, zöldség, túró. Ilyesmik. Zsiradék ként olivaolajat és kókuszolajat. ha valamit kihagytam bocsi, de a lényeg az hogy próbálok figyelni az egészséges táplálkozásra. Ja és ha édeset kívánok akkor napi nagyon max egy kis kocka étcsoki.
2014. márc. 19. 16:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Az étkezésed "nőklapja-szintű",nem "tuti".Olvasd el ezt: [link]
2014. márc. 19. 18:37
 14/14 A kérdező kommentje:
oké. köszi.
2014. márc. 20. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!