Milyen sporttal tudnék leginkább fenékből/combból fogyni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és mivel nem sportolok már lassan 2 éve, híztam fenékre és combra. :S Régebben sem ettem sokat, de mostanában még éhesebb vagyok, suliban is már korogni kezd a gyomrom 4 óra után, pedig nem ettem azelőtt se sokat. :/ Segítségeteket előre is köszönöm.2014. febr. 28. 15:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem az úszás alakít a legjobban.
2/4 anonim válasza:
14 évesen még fejlődik a szervezeted, szóval semmi drasztikusat ne csinálj, annál többet ér az egészséged.
Szerintem a futás a legjobb, elhívhatod egy barátnődet, hallgathatsz közbe zenét vagy csak élvezed közben napsütést, kikapcsol és tényleg hamar meg is látszik az eredmény, ha figyelsz az étkezésre is. :)
3/4 anonim válasza:
Buta vagy mert nem eszel rendesen, azert vagy ehes, azert hizol, de ne nekem higyj, hanem az okosoknak:
Uszas, bicikli, futas. Ezek hosszu tavon mind fogyasztanak, de a zsirt legjobban az izmok egetik. Izmot (popsira/combra) pedig guggolassal, kitoressel tudsz epiteni, uszassal nem!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Tényleg nagy segítség.
2014. febr. 28. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!