Két hét alatt semmit nem fogytam?
Figyelt kérdés
Március 1.-től minden nap elmentem futni (volt 2 szünnapom, szóval a hónapból 15 napon futottam): napi 2 km (tudom nem sok, de egyenlőre ennyit bírok). 67 kg vagyok és 60-ra szeretnék lefogyni. Megiszok egy nap 1,5 liter vizet, csak ebédelek (későn kelek) és vacsi saláta, max. 1db magvas zsemle, tea (cukor nélkül) stb. Úgy érzem, hogy a napi kalóriabevitelt nem haladom meg, néha talán el sem érem.. Nem csalok, nem eszek és iszok hülyeségeket. Ma ráálltam a mérlegre és szomorúan tapasztaltam, hogy ugyanannyi kiló néz velem szembe, mint azelőtt.. Nem vártam mást, csak legalább 1 kg mínuszt. Ez normális?!2014. márc. 17. 19:24
1/5 anonim válasza:
Többször keveset kéne enni. Ebéd, meg vacsira saláta az semmi...
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, de mégse fogytam! Különben időm sincs nagyon enni, de nem koplalok! Én legalábbis úgy érzem.
2014. márc. 17. 19:30
3/5 anonim válasza:
a mindennapos futás káros az izületekre, legalább egy nap szünet kell köztük.
azért nem fogysz, mert a szervezet érzékelte a drasztikus változást az étkezésben és takarék üzemmódra kapcsolt.Ez szinte túlélési alapelv!
Többször kell kevesebbet enni, fehérje mindenképpen kell, mert egy idő után a szervezet a saját fehérjét fogja lebontani és bele lehet halni.
Kellene egy étkezési tervet kidolgozni, akár dietetikus segítségét is igénybe lehetne venni.
4/5 anonim válasza:
Pont ez az, mivel alig eszel, így nem fogsz fogyni.
5/5 anonim válasza:
1,5 liter víz kevés. 2-3 liter minimum. És miért kelsz minden nap későn? Ha délig alszol, nem fog úgy működni a szervezeted, ahogy kellene. Nem tudod úgy beosztani az étkezést, ahogy kéne. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. És az sem mindegy, hogy mit eszel ebédre. A zsemlét vacsorára meg felejtsd el, felesleges szénhidrát, amit nem használsz fel, azért nem fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!