Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16/L 57 kg 162 cm.!?

16/L 57 kg 162 cm.!?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni egy 5 kg ot minimum. Egy napi étrendem:

egy szendvics reggeltől délután 5 ig.. (iskola)+ itthon főtt étel. Véleményem szerint nemsok.. lehet vele fogyni? mennyi idő után lesz meg az eredmény?

Ha nemjó..akkor mégis hogyan kéne fogyni?

2009. dec. 15. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Nos a súlyod jónak tűnik, persze lehetne kevesebb, de nincs ezzel baj, jól jön eg ykis tartalék...

Amúgy a nem evéssel az a baj, hogy ezt életed végéig nem csinálhatod, most meg jönek az ünnepek, szóval ha koplalsz akkor a szervezet takarékosabb elsz, és amit tud elraktároz majd zsírban...

Csökkenteni lehet a kaját, de ne koplalj, ne legyél sose éhes sokáig...a futás meg jó de én is lusta vagyok hozzá...

Amúgy én msot fogytam 5 kilót, valami bajom lehet 5 hét alatt ment, el mert 5 hete nincs étvágyam, ha meg mégis éhes leszek, feleannyival tele vagyok mint máskor...ez nem egészséges...úgyhogy ezt nem ajánlom...

azt persze tényleg lehet követni, hogy nem jóllakásig eszel, hanem egy kis helyet mindíg hagysz, de vannak még módszerek, hogy evés elött egy pohér narancslé, segíti az emésztést a zsírbontást, és foglal egy kis helyet, amit esetleg valami zsíros dolog foglalna el :D

de a víz is, jó, mert egy kis helyet lefoglalni mindíg jó....

2009. dec. 15. 17:08
 2/2 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem koplalok. illetve mostanában nemvagyok éhes: D és simán kibírom..énse értem.. és velem is így van, remélem nekem is sikerül.köszönöm a választ.
2009. dec. 15. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!