Szeretnék kicsit teltebb alakot. Fiúszemmel beleférne még egy 3-4 kiló hízás? (kép)
Figyelt kérdés
Most ilyen vagyok:
BMI index szerint még 6 kilóval is lehetnék nehezebb, szóval 3-4 kiló még belefér egészségileg. Kinézetre mit gondoltok?
2014. márc. 15. 12:00
11/19 anonim válasza:
A 8-as válaszolónak annyit hogy ismertem egy lányt akinek 22.5% volt és ennél soványabban nézett ki(bár ez se kövér):P
12/19 anonim válasza:
22% az egy viszonylag jó felnőtt női adat.
viszont a kérdező szerintem tini és 28-30% körül járhat a testzsírja.
13/19 anonim válasza:
12
Nem hiszem.Az ismer lány is 14-15 éves tini volt és mint említettem 22.5-el sovány alakja volt.Mindez alkatfüggő.
14/19 anonim válasza:
akkor vagy rosszul mérte az ismerősöd a testzsírt,vagy egészen más fogalmunk van a sovány fogalmáról.
15/19 anonim válasza:
kb így nézett ki:(és jól mérte)
16/19 anonim válasza:
igen,akkor fogalomzavar volt ez a dolog.
ezen a képen egy átlagos fiatal női test van.
se nem kövér,se nem sovány és valóban olyan 22% körül van.
17/19 anonim válasza:
IGEN!!! Rég láttam ilyen szexi alakot:)
18/19 anonim válasza:
Szerintem még azt a hatot is felhízhatod:-)
23/f
19/19 anonim válasza:
Szexike vagy! Néhány kiló plusz se állna rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!