Én miért nem látom, hogy fogytam?
22 kilót fogytam. Most 77 vagyok, 99-ről indultam. 164-165 cm magas vagyok.
Mostanában néhányan megjegyezték, hogy mennyit fogytam, de én nem látom , sőt, egyre kövérebbnek látom magam (talán azért, mert régebben nem figyeltem ennyire, hogy hogyan nézek ki). Az elején elég sokat szenvedtem, sokat próbálkoztam, a fogyás is elég lassan ment. Viszont mostanában elég sz*r időszakom van (betegség + sok minden összejött) szóval az elmúlt 2 hónap alatt 12 kiló ment le.
Miért van az, hogy én egyszerűen nem látom magamon, hogy fogytam? Lehet, hogy tényleg nem is látszik annyira, csak az a pár ember nagyon figyelmes?
22 kg nagyon sok, úgyhogy biztosan látszik.
Vigyázz, ne ess át a ló másik oldalára. Az már betegség, ha valaki kövérnek látja magát, hiába fogy bármennyit.
Pucold meg a tükröt.
Vagy próbáld magad elhelyezni ezen a "skálán": [link]
Majd kérj meg néhány ismerőst, hogy mondják meg, ők hová tennének. Érdekes dolgok fognak kdierülni.
A látásod nem igazán stimmel.
Lehet a szemed is rossz (vagy ahogy írták a tükröd homályos) de a látás végső soron az agyunkban dől el. Tehát ha a látó központod vagy más részed, úgy összességében akár a pszichéd beteg, akkor is másképp látod a dolgokat mint a többség (máshogy dekódolod az információkat).
Pl. testképzavar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!