Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én miért nem látom, hogy fogytam?

Én miért nem látom, hogy fogytam?

Figyelt kérdés

22 kilót fogytam. Most 77 vagyok, 99-ről indultam. 164-165 cm magas vagyok.

Mostanában néhányan megjegyezték, hogy mennyit fogytam, de én nem látom , sőt, egyre kövérebbnek látom magam (talán azért, mert régebben nem figyeltem ennyire, hogy hogyan nézek ki). Az elején elég sokat szenvedtem, sokat próbálkoztam, a fogyás is elég lassan ment. Viszont mostanában elég sz*r időszakom van (betegség + sok minden összejött) szóval az elmúlt 2 hónap alatt 12 kiló ment le.

Miért van az, hogy én egyszerűen nem látom magamon, hogy fogytam? Lehet, hogy tényleg nem is látszik annyira, csak az a pár ember nagyon figyelmes?

2014. márc. 14. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:

22 kg nagyon sok, úgyhogy biztosan látszik.

Vigyázz, ne ess át a ló másik oldalára. Az már betegség, ha valaki kövérnek látja magát, hiába fogy bármennyit.

2014. márc. 14. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ugyanolyan jók az akkor használt ruháid, akkor nem fogytál. Ha nagyok, fogytál!
2014. márc. 14. 21:13
 3/6 A kérdező kommentje:
A ruháim rég nem jók már, szóval tudom, hogy fogytam. De a tükörben nem látom.
2014. márc. 14. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Pucold meg a tükröt.

Vagy próbáld magad elhelyezni ezen a "skálán": [link]

Majd kérj meg néhány ismerőst, hogy mondják meg, ők hová tennének. Érdekes dolgok fognak kdierülni.

2014. márc. 14. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
irány a pszichologus mert sulyos testképzavar alakult ki nálad ami pl anorexiához is vezethet!!
2014. márc. 14. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

A látásod nem igazán stimmel.

Lehet a szemed is rossz (vagy ahogy írták a tükröd homályos) de a látás végső soron az agyunkban dől el. Tehát ha a látó központod vagy más részed, úgy összességében akár a pszichéd beteg, akkor is másképp látod a dolgokat mint a többség (máshogy dekódolod az információkat).

Pl. testképzavar..

2014. márc. 15. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!