Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat fogytam, de most újra...

Sokat fogytam, de most újra vastagnak látom a lábaim, meg mindenem. Szeretnék fogyni, Mennyit kéne még kb? Csatolok 2képet.

Figyelt kérdés

Légy szives ne azzal gyertek,hogy magamat mutogatom stb.Én tényleg nagyon kivagyok a súly miatt megint,vastagnak nagynak látom mindenem.Itthon bárkinek mondom mki csak kiröhög.

[link]

[link]

2011. dec. 30. 12:43
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
2011. dec. 30. 13:05
 2/18 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez a testképzavar. Pedig a lábaid már csont és bőr.
2011. dec. 30. 13:05
 3/18 anonim ***** válasza:
A második kép csalóka, mert inkább izmosak a lábaid.
2011. dec. 30. 13:06
 4/18 A kérdező kommentje:
edzek rendesen azert izmosak,eddig elvoltam nagyon(na jó neha ram jött),de most ott tartok,hogy újra fogyozni akarok.Az a baj,hogy beszelni sem tudok róla,mert mindenki csak ki nevet és legyint s elintézik ezzel.
2011. dec. 30. 13:09
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem sokat látni. Természetesen kövér az nem vagy. De a ruhától nem látszódnak az esetleges kis zsírpárnácskák,amik előfordulhatnak.
2011. dec. 30. 13:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem elöször a háziorvossal beszélj, hogy küldjön el pszichológushoz, mert ez az anorexiát közvetlenül megelözö állapot, most mét terápiával rendbehozható anelkül, hogy komoly bajod lenne.
2011. dec. 30. 13:14
 7/18 A kérdező kommentje:
S-es ruhákat hordok.eddig elvoltam.most jött rám.köszönöm a válaszokat mindenkinek.:)
2011. dec. 30. 13:17
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem azért legyintenek, mert nem törődnek veled, hanem azért, mert ők látják, hogy nem vagy kövér!

nem nagyon kellene ebből fogyni már. csatlakozom az előttem szólóhoz: elképzelhető, hogy felment rád 1-1.5 kg és mivel ennyire központi kérdés ez nálad, és folyamatosan nézegetd a testedet, te rögtön észre is vetted az icipici párnácskákat, amelyek miliméterekben sem mérhető változást jelentenek pl a combod kerületében (ha egyáltalán így van,és nem csak bebeszéled magadnak). Ezeken a képeken viszont nagyon nem látszik, csak az, hogy összhatásra csinos és karcsú vagy. Ezek a változások teljesen normálisak, a tested egy élő szervezet, számos biokémiai folyamattal. Ennyi belefér, ennyit magától is alakul, visszafelé is!

Tartsd a súlyod, de ne fogyózz tovább. Ha nem bírod megállni az éhezést, fordulj szakemberhez, mert akkor valóban túlságosn rákattantál és egyedül nem biztos, h gátat tudsz szabni a fogyási kényszerednek.

2011. dec. 30. 13:24
 9/18 A kérdező kommentje:
Mérleg szerint nem hiztam,csak én látom ezt:( tudom,hogy ez már lehet,hogy beteges.:(
2011. dec. 30. 15:13
 10/18 anonim ***** válasza:
Akkor nincs min paráznod, sportolj, egyél és tartsd szinten a súlyodat. Igen, sajnos picit beteges már, abból is látszik, ahogy megfogalmaztad a kérdést, h szinte minden gondolatod ekörül forog. Ne restellj segítséget kérni, ha mégis, kényszeresen fogyózni akarsz. Ez egy olyan betegség, amibe bele is lehet halni. (ne aggódj most még nem vagy betegesen sovány, de aggasztó, hogy még mindig kövérnek látod magadat)
2011. dec. 30. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!