Sokat fogytam, de most újra vastagnak látom a lábaim, meg mindenem. Szeretnék fogyni, Mennyit kéne még kb? Csatolok 2képet.
Légy szives ne azzal gyertek,hogy magamat mutogatom stb.Én tényleg nagyon kivagyok a súly miatt megint,vastagnak nagynak látom mindenem.Itthon bárkinek mondom mki csak kiröhög.
Nem azért legyintenek, mert nem törődnek veled, hanem azért, mert ők látják, hogy nem vagy kövér!
nem nagyon kellene ebből fogyni már. csatlakozom az előttem szólóhoz: elképzelhető, hogy felment rád 1-1.5 kg és mivel ennyire központi kérdés ez nálad, és folyamatosan nézegetd a testedet, te rögtön észre is vetted az icipici párnácskákat, amelyek miliméterekben sem mérhető változást jelentenek pl a combod kerületében (ha egyáltalán így van,és nem csak bebeszéled magadnak). Ezeken a képeken viszont nagyon nem látszik, csak az, hogy összhatásra csinos és karcsú vagy. Ezek a változások teljesen normálisak, a tested egy élő szervezet, számos biokémiai folyamattal. Ennyi belefér, ennyit magától is alakul, visszafelé is!
Tartsd a súlyod, de ne fogyózz tovább. Ha nem bírod megállni az éhezést, fordulj szakemberhez, mert akkor valóban túlságosn rákattantál és egyedül nem biztos, h gátat tudsz szabni a fogyási kényszerednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!