Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat fogytam, de most újra...

Sokat fogytam, de most újra vastagnak látom a lábaim, meg mindenem. Szeretnék fogyni, Mennyit kéne még kb? Csatolok 2képet.

Figyelt kérdés

Légy szives ne azzal gyertek,hogy magamat mutogatom stb.Én tényleg nagyon kivagyok a súly miatt megint,vastagnak nagynak látom mindenem.Itthon bárkinek mondom mki csak kiröhög.

[link]

[link]

2011. dec. 30. 12:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azért érzed ducinak magadat mert alacsony vagy, nem?

Szerintem nagyon jó az alakod, talán az izom is betesz hogy vastagabbnak érzed magadat, hm? A kettő közül valamelyik...mert még csak duci sem vagy, sőt, inkább karcsú.

2011. dec. 30. 23:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Eddig súlytartóan ettem és naponta edzek,de most itthon vagyok vidéken és elengedtem magam egy hétre kajába (nem zabálok/tam csak ettem édeset stb) ,aztan lehet azért jött most ez rám,de hnap megyek vissza.Utolsó 162cm vagyok,nem a legmagasabb sajnos.:)
2011. dec. 31. 08:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Egyébként sokan mondjak,hogy sportos testalkatom van,hogy látni,hogy edzek.A pados kép az szeptember végei,a másik az novemberi amúgy.
2011. dec. 31. 08:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A 162 cm nem vészes, szerintem szép izmos vagy, abszolút nincs rajtad felesleg!.
2011. dec. 31. 15:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Oh,köszönöm.:) Igyekszem ezt tartani.:) Boldog újévet mkinek.:)
2011. dec. 31. 20:17
 16/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon formás,karcsú és szép lány vagy.Esetleg van friss képed,ami mostani?Fogynod már nem kell,csak tarsd ezt.Izmosak a lábaid.
2012. jan. 1. 01:33
 17/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ez tegnapi,de ne nagyon nézetek,mert nem vagyok parti képes itt.:DDD

2012. jan. 1. 01:47
 18/18 A kérdező kommentje:
És igy ne akarjon az ember fogyni:( egyik koléganőm azt mondta rám ma a szemembe,hogy kövér vagyok vastagok a combajaim,lábaim stb:SSSSSSSSSSSSS utalom magam és az életet is!!!!!!!
2012. jan. 2. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!