Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem látom magamon, hogy...

Miért nem látom magamon, hogy fogytam?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Kb fél évvel ezelőtt 84 kg voltam (179 cm), most pedig 75 kg vagyok.

Sokan mondják, hogy látszik a fogyásom, de én egyáltalán nem veszem észre magamon, ugyanolyan kövérnek látom magamat, és szerintem a ruháim is ugyanúgy állnak rajtam. Nagyon sok még ez a 75 is, kb 69 szeretnék lenni, de lehet, hogy azt sem látnám.

Miért lehet ez?

2012. jún. 10. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert minden nap látod magad, és egyre többet akarsz, egyre kritikusabb leszel. Én se látok semmit, pedig 11 kilót fogytam.
2012. jún. 10. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt is olvastam ezen az oldalon, hogy ha nem látom magamon a fogyást, az azt jelenti, hogy nem zsírból, hanem izomból fogytam. Ez tényleg így van?

Úgy fogytam, hogy minden második nap tapostam fél órát, és nem ettem lefekvés előtt 3 órával, illetve akkor is csak vmi gyümölcsöt (általában narancsot).

2012. jún. 10. 19:41
 3/4 anonim válasza:
Ne aggódj, ezen én is átmentem. Attól, hogy nem látod, még igenis fogytál, csak valahogy nem érzékeled, mert megszoktad a saját tested. De ha végképp úgy érzed, hogy nem megy és kikészít, csinálj magadról képet, majd mikor kevesebbet mutat már a mérleg, csinálj megint és hasonlítsd össze. Ja és így tovább :))
2012. jún. 10. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

hát jah.

akkor elképzelhető az izomtérfogat csökkenés.

estére fehérje kell,nem gyümölcscukor.

biztosat meg akkor tudhatsz meg,ha mostantól hó elején mindig leméred a testzsír%od és felírod.

2012. jún. 11. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!