Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kókuszzsír vagy lenmagolaj?

Kókuszzsír vagy lenmagolaj?

Figyelt kérdés

Fáj a szívem, hogy "fogyókúra" címszó alá kell besorolnom a kérdésemet, és ennek tetejében még olyan alcímek közt is válogatnom kell, mint Dukan-diéta, Paleolit, vagy a 90 napos agyrém. Igazából nem ebben a témakörben érdeklődnék, talán nem is a jó fórumon járok, de nagyon örülök, ha valaki használható válasszal tud szolgálni.

Teljesen korrekt diétát csinálok, edzőterembe járok, egy órát futok/20 percet intervallozok, odafigyelek a tápanyagok arányára, úgyhogy - bár szívesen olvasom az okosságokat - pillanatnyilag csak annyi érdekelne, hogy a napi zsírbevitelemet kókuszzsír vagy lenmagolaj fogyasztásával oldjam meg? Én az előbbire szavaznék, mert az az elképzelés él a fejemben, hogy azt evőkanállal "egyből" meg tudom enni anélkül, hogy rosszul lennék. A lenmagolajat meg mondjuk salátára kéne locsolgatnom, de zöldségeket én csak úgy magukban szoktam rágcsálni, nem nagyon keverek belőlük semmit. Persze ha a lenmagolaj optimálisabb, szívesen átállok erre is, vagy legyűröm kanállal egymagában.

2014. márc. 13. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kanál lenmagolajat semmivel sem nehezebb lenyelni, mint egy kanál kókuszzsírt.

De nem igazán értem, hogy miért kell egyáltalán. A napi étkezés során egyébként is veszel magadhoz zsírt és zsírból nem nehéz "megenni" a napi maximumot. Ha még pluszban csak úgy magában is eszel zsírt, az már szerintem sok is lesz.

Egyébként lenmagolajra szavaznék. Kókusz és pálma zsírról/olajról rosszakat hallottam.

2014. márc. 13. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Kókuszzsírt sütéshez,lenmagolajat hardcore-módon be az arcba! :-)
2014. márc. 13. 17:07
 3/3 anonim válasza:
Én a lenmagolajat ismerem, és túróhoz szoktam keverni. Így akesernyés ízét sem érezni.
2014. ápr. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!