Kókuszzsír? Próbáltátok? Vélemények?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta hogy átállnék erre, de érdekelnének tapasztalatok. Fogyókúra alatt használta már valaki? És utána? Mihez használtátok? Köszi előre is. :)2012. dec. 30. 22:43
1/5 anonim válasza:
Csak röviden:
Mindenhez használjuk: sütés, főzés, kenyérkenés.
Eheted este 10-kor is, éjjel nem fogsz forgolódni. Mintha nem is zsírt ettél volna, az epédet egyáltalán nem terheli meg.
Teljesen jellegtelen az íze, illata. Sütihez is, sültekhez is jó. Minden étel könnyű tőle.
Az ára a vajkrém és a margarin között van. Bő olajos sütéshez is jó, de ahhoz nem gazdaságos. Igaz azt mi már évek óta hanyagoljuk :).
2/5 anonim válasza:
Gazdaságos bő olajos sütéshez is, csak le kell szűrni. 20X minimum újrahasználhatod, mert nem oxidálódik.
3/5 anonim válasza:
3éve használom sütéshez és főzéshez. Nem olcsó, 1500 ft 1kg, de már nem állnék vissza étolajra.
4/5 A kérdező kommentje:
értem, klassz. :) kipróbálom szerintem, olvasgattam neten, sok jót írnak róla, és ti is dícséritek. :) bő olajban sült dolgokat én is hanyagolom már egy ideje, de amihez muszáj egy kis zsíradék, ahoz ez szerintem jó lesz. :) köszi a válaszokat. :)
2012. dec. 31. 11:09
5/5 anonim válasza:
csinálj tepertőt, az is olcsó és lesz egy csomó zsírod^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!