Mik a tapasztalataitok a kókuszzsír és a nyírfacukor élettani hatásaival kapcsolatban? Valóban olyan egészségesek? Jó választás fogyókúrához?
Nekem egytől-egyig beváltak!
Az kókuszolaj is tartalmaz elég sok kalóriát, mint szinte minden olaj. De az egyik legegészségesebb. A nyírfacukornak is van (közel sem annyi, mint a hagyományosnak), de annak az erőssége abban rejlik, hogy nem erjed, nem von ki kalciumot a csontjaidból (fogaidból). A májnak egy nagy könnyebbség...és ez fontos szempont.
Én láttam egyszer egy műsor a TV-ben, abban azt mondták, hogy (idézem) "emberi fogyasztásra alkalmatlan". Ezt indokolták is részletesen, a telített és telítetlen zsírsavakra hivatkozva, de sajnos nem emlékszem már rá, pontosan mit mondtak.
A neten viszont azt írják, hogy egészséges. És pl. a biomargarin is tartalmaz kókuszzsírt.
Úgyhogy fogalmam sincs...
A nyírfacukor tényleg jó, csak ha nem vagy hozzászokva, hasmenést okoz.
Hol lehet kapni nyírfa cukrot?
Én pont most készülök "diétás" kókuszgolyót csinálni, és nagyon jó lenne belőle kihagyni a kristálycukrot és mással helyettesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!