Lekene adnom majus 15-ig egy olyan 5 kg-ot a kozepiskolai ballagasomra!? Segitenetek?
Csirkemellel, salátával, hallal, lisztmentes főzelékekkel jól el lehet élni.
Csak sok saláta kell. Halak közül a zsírosabbak.
Olajos magokat komolyan nem szereted? Kókuszzsíros cukormentes csokit? Miért ne szeretnéd?
Vagy van olyan, hogy diós vaj, mit nem lehet szeretni ebben ? (aki nem szereti a szalonnát, én írtam hogy tudom van ilyen, na de a csokit /zsír ez is/ meg a vajat, diós vajat.. ezeket már tényleg nincs olyan hogy nem szereti valaki :)
Ezekkel fel lehet tuningolni a zsírbevitelt, kalóriabevitelt, ez segítené a test normális működését, amibe aztán a fogyás is beletartozik.
Keresd fogyás témakörben a 81%-os, általában hosszabb, kedves és olvasmányos válaszokat író válaszoló (ShiNin, csak nem írja ki a nevét) válaszait.
Hasonló tippeket bőven meríthetsz tőle, most én is azokból írtam néhányat amiket ő szokott javasolni.
Utalom az olajos magvakat..ez van....persze az edesseget szeretem
De mint emlitettem 3 honapja nem eszek edesseget mert feltem a fogaimat. Lefogyni barmikor letudok de fogat noveszteni mar nem ugyhogy siman megbirom allni h ne egyek edesseget.
Xilittel is édesíthetsz egy zsírdús édességet (például csokit).
Ha azt az elméletet vesszük hitelesnek, hogy a gyorsan felszívódó szénhidrátok okozzák a szánkban a plakkot képző mikrobák fogainkra káros működését, akkor a xilitol egyrészt nem tápanyag nekik, másfelől még talán vissza is szorítja őket.
Valaki azt irta h a krumplit rizst tesztat kellene kihagyni.
Hust alig eszek
Leveseket szeretem
Fozeleket
Habar ezeket nem fozik itthon mindennap
Ha mar rizst sem eszem se krumplit se tesztat
Akkor mit eszem?
Salatat meg csirkemellett orokke?
Se krumpli
Se teszta
Se rizs
Se voroshusok (habar azt utalom)
Fozelekek nem mindig vannak
Se levesek
Salatat mindig ehetek meg mondjuk csirkemellett naturan
-.-"
Ha orokke salatat kene ennem akkor inkabb vagyok husus akinek meg nem tetszik csukja be a szemet...
Az ember elsődlegesen hús és zöldségevő.
Másodlagosan olajos mag és gyümölcsevő.
Tészta, krupmli, ízfokozós aromás tartósítószeres péktermékek igazából nem léteznek. Jó, mostanában kitalálták hogy csináljanak ilyen kajákat.. mostanában termesztenek krumplit.. mostanában termesztenek búzát (10 000 éve..) attól még nyugodtan felejtsd el.
Csak azért, mert valami okostojás kitalálta hogy mostantól amerikai krumplit fogunk termeszteni, vagy na most aztán elvetjük a gabona magot aztán majd jól lisztet őrlünk belőle.. pff, hagyd figyelmen kívül!
Edd azt ami természetes és igazi, tápláló! Nem kell figyelmet fordítani a modern mezőgazdaságra (keményítő tartalmú gabona növények létezésére) ahogyan az adalékanyagos kajákkal, a cukorgyárakkal sem kell törődni.. azt edd ami igazi étel, a többit felejtsd el.
Szerintem.
Ezzel járnál a legjobban.
Azonban ha úgy érzed krumplit kell enned vagy tésztát, akkor úgyis ezeket fogod enni, valamilyen mennyiségben.
Figyelj, te kérdezted, mi kell ahhoz, hogy fogyjál, ha a mozgás megvan, és ennek ellenére is van rajtad plusz kiló, akkor a táplálkozáson kell változtatni.
Ha nagyon nem megy a krumpli, rizs, tészta kihagyása, akkor próbáld meg a 90 napos diétát.
Ja és amit már írtak előttem:a xylit, vagyis nyírfacukor, és az eritrit nagyon jók cukor helyett, természetes anyagból vannak és nincs mellékízük, sütikbe lehet tenni, liszt helyett darált diót/mandulát, és így nyugodtan eheted, nem marad ki a süti.
Ha a rizst nem is hagyod ki, a krumplit és a tésztát nem ártana, ha eredményt akarsz, ráadásul ezek az egészségednek is jót tesznek, ha már fentebb írtad, hogy az is fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!