Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lekene adnom majus 15-ig egy...

Lekene adnom majus 15-ig egy olyan 5 kg-ot a kozepiskolai ballagasomra!? Segitenetek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kover, csak husos es ha 5 kg-t sikerulne leadnom akkor mar nem lennek husos. Nem banom ha husos vagyok...de BALLAGASRA MAR ANNAL INKABB!!! MUSZALY LEADNOM!!!
2014. márc. 10. 04:09
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

:D Bocsi lemaradt a reszlet masik resze, veletlenul entert nyomtam space helyett,

Na szoval arra gondoltam hogy 1.30 ora vagy 1 orat mikor hogy van idom tornazom, mar 3 honapja csak vizet iszok es edesseget nagy ivben kerulom...ami jo...tornazni januartol elkezdtem de mindennap nem tudtam mert, ugye mint mondtam utolso eves vagyok es hat azert a tanulasra is oda kell figyelnem. De mostantol lekakilom a tanulast muszaly leadnom 5 kg-t majus 15-ig. Mindennap tornazom!

Kaja hogy legyen?

Az egesz gondolkodas menetem rossz?

1.30 vagy 1 ora torna nem eleg?

2014. márc. 10. 04:14
 2/21 anonim ***** válasza:

"mostantol lekakilom a tanulast"

Igen, a gondolkodásmeneted nagyon rossz.

2014. márc. 10. 07:55
 3/21 anonim ***** válasza:

A helyesírásodon muszáj lesz picit csiszolni még, a többi nem vészes.

A tornád legyen lehetőleg értelmes, jó az erősítés, semmit sem ér a kis ugribugri, de még az erősítés sem erősíti az endokrin rendszeredet. Ezért a nők edzése áll:

- nyilván nem zumbából, hanem erősítő edzésből

- jógából/qigongból, tehát belső tornából és

- nyújtásból

- ezeket egészíti ki vagy az önvédelmi edzés, vagy a tánc vagy ki mit szeret..

Étkezés mindig: szénhidrátszegény, tej-gluténmentes, mivel ugye jó nőket szeretünk látni, ráadásul egészségeseket :)

2014. márc. 10. 08:34
 4/21 anonim válasza:

A mozgast itt egy elottem szolo jol leirta, en az egyik mozgasformanak az uszast valasztanam, abbol is legalabb egy orat egy alkalommal.

Etkezes: az, amit mar szinten leirtak, kicsit bovebben: liszt, cukor, krumpli, feher rizs, tejtermekek kuka, helyette hus, friss zoldsegekbol allo koret (ez tegye ki az etel legalabb 60%at), gyumolcs reggelire, zoldseg, vagy vmilyen nem zsiros, nem tejszines leves vacsorara, tizoraira es uzsonnara mgavak (sos mogyoro nem!), vagy szaritott gyümölcs (nem kandirozott!), emellett napi 3l szensavmentes asvanyviz. Heti 6x napi fel ora sport, vagy legalabb 3-4x egy ora. Az etkezeseket oszd fel ugy, hogy lehetoleg sose legyel ehes, tehat aprankent eszegetve, tobbszor kis adagot, friss zoldsegeket korlatlan mennyisegben ehetsz.

Ja es a helyedben en nem a kilokat neznem, hanem azt, hogy higy all rajtam a ruha. Normalis mennyisegu izom jol all egy lanynak is (meg a 2 kilos sulyzotol sem lesz pl. nagy vallad, v ilyesmi), hanem szep formas leszel tole. Az izom viszont sokkal nehezebb, mint a zsir, ugyh a centiket merd, ne a kilokat.

2014. márc. 10. 10:14
 5/21 anonim válasza:
Ja es nehogy eheztetsd magad, azzal ellenkezo hatast ersz el, a szervezeted takarekuzemmodba all, ezert fontos, hogy ne legyel ehes.
2014. márc. 10. 10:23
 6/21 A kérdező kommentje:

Azert irtam ki a kerdest mert en alapbol normalisan etkezem:

-Utalom a hust, csak a csirkemellet birom megenni.

-Edesseget mar 3 honapja nem eszem semmilyen formaban(mert feltem a fogaimat)

-Csak vizet iszom, meg gyumolcslevet sem iszom, mert minden cukrozott ital csak megjobban szomjassa tesz.

-Nem eszem sokat, folyton veszekednek velem h alig eszem!

-Zsiros dolgoktol egyenesen hanyingerem van, olyat hogy teperto szalonna meg ilyenek kitudnanak kergetni az orszagbol.

Szoval ezert nem ertem mit kene meg megvonnom magamtol, tornazom is ...majd meg beiktatom a hat ora utani nem evest hatha az segit.

2014. márc. 11. 03:10
 7/21 anonim ***** válasza:

Hát igen, ennyire eszel normálisan:

"Utalom a hust, csak a csirkemellet birom megenni. "

Sose volt normális, ilyen hozzáállással kihalt volna az emberiség. Tetszik, nem tetszik még mindig a hús az egyik legjobb étel választás.

"Nem eszem sokat, folyton veszekednek velem h alig eszem!"

Ezzel a hozzáállással is kihalt volna az emberiség. Sajnos az van, hogy enni muszáj. Talán megvilágosodhatsz annyira, hogy már ne legyen szükséged fizikai táplálékra.. óó, egyelőre enned kell különben tönkremegy a tested, és simán bezsírosodsz a szenvedő testedben. Nyilván fiatalon ez még nem lesz olyan látványos, mint 20 éves korod után, vagy még később..

"-Zsiros dolgoktol egyenesen hanyingerem van, olyat hogy teperto szalonna meg ilyenek kitudnanak kergetni az orszagbol."

Írjam le újra, hogy kihalt volna az emberiség? Az van, hogy a legtöbb energiát továbbá fontos tápanyagot szolgáltató anyag az állati zsír. És annyira fontos volt ez, hogy a szervezetünk is igen jó barátságban van vele. Van aki nem szereti, lehet helyettesíteni, csak zsírszegényen enni igen nehéz, meg eléggé egészségtelen. Meg ugye mondj még ételt a zsírszalonnán kívül, ami nem okoz inzulinválaszt.. őőő.. víz? Spenót?

2014. márc. 11. 07:55
 8/21 anonim válasza:
középiskolai ballagásod május 15-én lesz? Érettségi után? o.O
2014. márc. 11. 16:46
 9/21 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elek es itt a prom/vagy ballagas majusban lesz marmint amikor szepen kell kioltozni. Juniusban meg a diploma vizsgak/diploma exams. Lehet rosszul mondom magyarul, nem tudom...de ja majusra kell jol kineznem, mert akkor kell kioltozni.
2014. márc. 11. 22:38
 10/21 A kérdező kommentje:

Amiket szeretek:

Minden fajta fozelek!

Csirkemell,krumpli, rizsa, salata, hal

levesek, gyumolcsok, tesztak

A kenyeret se eszem, nagyon ritkan, babgulyashoz.

De nem szeretem a zsiros dolgokat mint pl:

porkoltek, szalonna, kolbasz, teperto, sulthus, meg ilyenek...

2014. márc. 11. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!