Ez tényleg zabálásnak számit?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk a barátnöommel , arról ki mennyit eszek , én 165 cm/58-60 kg vagyok, nem mondom , hogy szeretnék fogyni , de azért jó lenne , na már most azok a lányok, kb fele annyit esznek mint én is igy is kb + ,10 kg...de rám azt mondják nagypon sokat eszem , hát a mai napom : reggeli:1 alma , ebéd: karfiol , és natur csirkemell, + még egy alma , uzsi: 250 g magvas kenyér , 100g/285 kcal , és 125 g áfonya :) ez tényleg zabálás?2014. márc. 9. 15:22
1/10 anonim válasza:
Ennyi kaján éhen fogsz halni.
Bár nem lenne kár érted mert buta is vagy.
3/10 anonim válasza:
Hülyék akik azt mondják, hogy ez zabálás. Ne hallgass rájuk, ennél többet is ehetsz.
4/10 anonim válasza:
A barátnőd egy madár, hogy ezt sokallja? ez is kevés
5/10 anonim válasza:
persze, zabalas ez, hiszen latod, nehanyan fenyevessel is eletben maradnak... vagy megsem?
dobd ki az osszes noi magazink, cosmo-t, meg a sikhulye baratnodet is, nem kover vagy te, csak buta mint a fold.
6/10 anonim válasza:
hát ne haragudj, de ez a zabálástól r.ohadt messze van. ez b_szott kevés, ha belegondolsz, hogy szellemileg és testileg is frissnek kell maradnod, kell(ene) az energia.
7/10 anonim válasza:
igen az én már 10 éve fényenergiával működöm
8/10 anonim válasza:
Hogy nem haltatok éhen eddig? O.o
9/10 anonim válasza:
Azért 1/4 kg kenyeret enni uzsonnára elég messze áll az éhezéstől, az számomra inkább már a zabálás felé közelít, de a többi tényleg elég kevés!
10/10 anonim válasza:
figyelmedbe ajánlom ezt a műsort: Supersize vs Superskinny
Youtube-on fennt van az összes része..ott meglátod mi az igazi zabálás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!