Ő jó csajnak számít? (KÉP)
Ő lenne a "példaképem" fogyókúrához. Mivel nem akarok se túl vékony se túl kövér lenni. Csak jó csaj. Szerintetek ő az?
Nekem ő jobban tetszik:
bár én lány vagoyk, de inkább fitness alak jön be, mint a body building.
speciel nemrég olvastam, hogy az izmos csajokat leginkább a csajok csodálják, nem a féfiak. és a barátnőm, aki nagyon rá van állva a gyúrásra, megkérdezte a fiúkat a társaságból, hogy ugye x. nek (izmos nő) jó alakja van, és mind azt mondta, hogy nem tetszik neki:)
Erre gondoltam én is, hogy a legtöbben, hogy állnak hozzá.
Meg gondoljunk bele, az ágyban hozzábujsz és mintha kb egy férfi testéhez préselődnél... na jó, kirázott a hideg. :D
A férfias kinézettől azért még távol áll... A legdurvábban izmos nőktől engem is kiráz a hideg, főleg, ha a fejük is olyan hozzá. Amit így láttam Toldi Zsuzsiról, az nekem egészen bejön, csak a versenyre fizikailag és optikailag csúcsra járatott formája sok már kicsit :) De manapság ezt díjazzák a versenyeken, no. De még ott sem hasonlít férfira kicsit sem, van benne báj. Nem ismertem eddig a hölgy munkásságát, csak most láttam egypár képet. Jók az izmok, csak éppen ízlés dolga, mennyi szép belőlük. Egy normál nő "legyek minél vékonyabb, a súlyzóm is félkilós, nehogy izmok fejlődjenek rajtam hirtelen, jujj" hozzáállása viszont szerintem megalapozatlan, a formás alakhoz kell némi izom, az embernek pedig nem árt, ha van némi ereje, állóképessége, akkor is, ha nő.
Ami a kérdésleírásban szereplő képet illeti, s aminél el tudok képzelni informatívabbat is, nos, a szóbanforgó leányzó az én ízlésemhez képest nem elég feszes, többet ilyen kép mellett nem tudok mondani. Attól még jobban néz ki, mint én, de az nem egy nehéz dolog egyelőre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!