Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon ciki elmenni fitness...

Nagyon ciki elmenni fitness terembe 100 kilósan?

Figyelt kérdés
Félek h kinevetnek meg ilyesmi, de már muszáj valamit kezdenem magammal.
2014. márc. 8. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki mert azzal látni fogják hogy nem otthon ülsz és tömöd magad hanem változtatni akarsz.

Én is jártam régebben edzőterembe és senki nem nevetett ki mert látták hogy én teszek a súlyom ellen.

Persze ez bizonyos okok miatt nem jött össze, nem ragadtam ott egyrészt bezárt a hely, másrészt már nem járok oda suliba sem igaz már régen volt, hosszú.

Én most itthon edzek, javarészt időhiány miatt nem tudok eljárni mert amikor ráérek bent tömegnyomor van és akkor normálisan sem tudok edzeni.

Én saját testsúlyos edzést végzek, bár fogyáshoz ez még kevés de mellette lépcsőzöm, sétálok meg közbe pár méter kocogást is beiktatok, szépen megy lefelé a dolog.

De ne képzeld azt hogy ez ciki mert sokan felnéznek az ilyen emberekre akik elkezdenek tenni a túlsúlyuk ellen ami becsületre méltó, persze lesznek akik beszólnak de nem kell velük foglalkozni csak irigyek lehetnek a kitartásodra és a motivációdra. De ez a legfontosabb a motiváció. A lényeg hogy ne kövesd el azt a hibát hogy abbahagyod, mert én is elkövettem már egy párszor de most nem fogom. Ha nincs kedved egyik nap menni fáradtság miatt ne erőltesd magad ne hajtsd túl magad mert könnyen lebetegedhetsz akár ha kell pihenj akár 1 hetet is és utána kezdd el megint. A lényeg hogy hosszú távra ne hanyagold el!

2014. márc. 8. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki.

Én is féltem, amikor elkezdtem járni, hogy majd bénázok és engem néznek.

Mindenki kedves, segítőkész, de alapjában véve mindenki magával van elfoglalva. Aki normálisan edz, annak nincs energiája másokat figyelgetni :)

És mindenféle ember jár konditerembe, vékony, fogyni vágyó, sovány, kigyúrt, szép, csúnya, okos, butuska, stb. Szóval nyugi, nem veled lesznek elfoglalva :)

2014. márc. 8. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:

ha nem mész az alibi gépek közelébe pl comb távolító,comb közelítő gépek akkor nem.

szabad súlyokkal dolgozz ne gépeken és akkor látni fogják,hogy komolyan gondolod a dolgot,nem napot lopni és lelki ismeretet megnyugtatni mentél le.

2014. márc. 9. 03:19
 4/8 anonim ***** válasza:
NEM! Menj nyugodtan :) Nagyon helyesen döntöttél, a sikerért tenni kell! :)
2014. márc. 9. 12:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, aranyosak vagytok tényleg. Ma megyek először, hát remélem jó lesz ott.
2014. márc. 9. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:

én régebben jártam, de nem tudtam ott maradni, mert nagyon kinéztek, meg kiröhögtek. Lehet mondani hogy nem kellett volna foglalkoznom vele, de nem tudtam nem észrevenni a dolgot. Az egyik csaj be is szólt hogy egy ilyen bálna mint én mit keres ott, minek megy oda...mondjuk ilyen hülyeséget is csak az ilyen agyament plázap...csák tudnak kérdezni....

mindegy. többet nem mentem. itthon edzek:) tornával is, kondigépekkel is, meg súlyzókkal is. és sokkal jobban érzem így magam.

2014. márc. 11. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem tudom, te hova jártál, de szerintem ez nem jellemző. Én a Corvin Life1-be járok, ez egy elég nagy placc, maximum a recepciósok flegmák egy kicsit, de hát nem lesz*arom? :D

Amúgy csomóan vannak,nemigen foglalkoznak a másikkal az emberek. Ha pesti vagy, ajánlom ;)

2014. márc. 11. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
már nem vagyok pesti. régen az voltam, ott jártam egy ideig az edzőterembe, az oktogonnál volt. a nevére már nem emlékszem, régen volt:D. azt hiszem meg is szűnt a terem azóta már.
2014. márc. 11. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!