Nem tudok lefogyni. Mit tegyek?
Az Aldiban lehet venni nagyon finom ch csökkentett kenyeret. Tele van magvakkal, isteni és valóban kevés benne a ch.
Őszintén szóval én inkább életmódváltásban vagyok benne, szóval a kilók nem jönnek le drasztikusan, de azért haladok. Én a kcal nem nézem, inkább a ch tartalmat.
Nemrég vettem lenmaglisztet, amiben 100 g-ban 4(!) ch és valami iszonyat sok fehérje van, szóval csodaszer! :)
Ebből sütüttem kakóscsigát: 70% legmagliszt, 15% sikér, 15% ch csökkentett liszt. Null kcal-ás cukrot használtam, illetve holland kakaóport. Nagyon nagyon finomak lettek a csigák.
Persze, most biztos valakinek ez nem fog tetszeni, hogy ilyet eszek, mert fújjj ch, meg édesség, de én nem akarok ezek nélkül élni, és csak tojáson meg túrón élni...
Az az igazság, hogy nem számolok ilyen pontossággal. A zsírmentes testömeg gondolom amennyi lennék, ha nem lenne rajtam semmi felesleg? Szóval kb 45-50? Nem tudom, nem veszem ennyire szigorúan. Amit én szigoróan veszek az a napi max 20-30 g ch, és hogy a zsír több legyen, mint a fehérje, kb kétszerese. Vigyázat, ebben én összekevertem a dolgokat, nem grammra kell érteni, hanem kalóriában! Én se tudom pontosan, de kb 50 g fehérjéhez, olyan 70 g zsírt szoktam bevinni. Ez általában olyan 1200-1300 kalória nekem. Nekem elég, lehet másnak kevés, ez egyénfüggő.
Amiben tudok segítek szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!