Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak a mérleggel?

Mit csináljak a mérleggel?

Figyelt kérdés
azt szeretném hogy többet mutasson a mérleg mint amennyi valójában vagyok. lehet-e, és ha igen akkor hogyan lehet manipulálni egy digitális mérleget?
2009. dec. 12. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

huh..szerintem minél több vizet igyál,amennyit csak tudsz >.< mert gondolom nem szeretnél hízni,a víztől emg csak egy ideig leszel több..szerintem ez az egyetlen megoldás,mert gondolom valami orvosi-szülői ellenőrzés lehet..

sok szerencsét^^

2009. dec. 13. 10:26
 12/14 anonim ***** válasza:
vegyél magadra több ruhát és igyál előtte jó sok vizet ,meg tejet,innivalót,és előtte ebédelj vagy egyél..
2009. dec. 13. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Mért oktatjátok ki, hogy hogyan tudja becsapni a szüleit? Használni akartok vele vagy ártani?!

2.

2009. dec. 13. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem szülöi ellenőrzés...inkább olyan szaga van a dolognak, hogy ha többet mutat a mérleg, akkor nyugodtabb, mert tudja, hogy ő kevesebb. Nem rossz ötlet XD
2009. dec. 13. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!