Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vajon mi lehet a mérleggel?...

Vajon mi lehet a mérleggel? Kifogyóba az elem?

Figyelt kérdés
Reggel wc-zés után 80,3 kg voltam , most ujra megmértem kiváncsiságból és most már 78 kg-ot mutatott. Digitális a mérleg.
2010. júl. 27. 08:17
 1/3 anonim válasza:
B*zdmeg, biztos nem ettél annyit...SEMMI KÖZE A HOROSZKÓPOKHOZ!!!!!!!!!!!!!!! Ne nézettesd már magad idiótának!
2010. júl. 27. 08:34
 2/3 A kérdező kommentje:
nem horoszkópozok, nyugi:D csak mostanába igen gyakran ingadozott a mérleg:S és gondoltam megmérem magam reggel még 1x
2010. júl. 27. 08:48
 3/3 Jovanny ***** válasza:
A digitális mérleg ugyanúgy mér lemerülten is!! Ha merül az elem, csak a kijelző lesz egyre halványabb. Ennyi ingadozás belefér, pl. ha sokat voltál a napon, ennyit simán veszíthetsz vízből. Az meg azért senkit nem érdekel ám, hogy mikor jársz wc-re.
2010. júl. 27. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!