Titeket mi motivált diétázás közben? Mivel mondtatok "nem"-et, mikor csalni akartatok?
Már két hónapja fogyózok (semmi extra, csak kalóriaszámlálás, szinte alig eszek finomított dolgokat, csak rozsos kenyér, sok fehérje, zöldségek, ilyenek), viszont egyre nehezebb. :( Ez idő alatt nagyjából 7 kg ment le, még legalább 15 kéne, de annyira elkeseredett vagyok. :( Folyton úgy érzem, mintha semmi értelme nem lenne az egésznek (bár tudom, hogy van, hiszen az egészség és az esztétika szempontjából is fontos), és hogy nem haladok semerre. :/ Tudtok mondani valamit, amivel még jobban motiválhatnám magam, hogy ne adjam fel? Nagyon kéne a segítség! :(
Köszönöm!
17/L
Szia!
A célod a fontos, és az legyen mindig a szemed előtt. Ha havonta/kéthavonta bűnözöl egyszer-kétszer az nem gond. Javaslom,hogy ne csak diétázz hanem edz is valamit.
Edzek én mellé, tegnap is egész nap túráztunk, egyébként meg szobabicikli, aerob edzések, tánc (táncszőnyeggel), szóval az megy, de nagyon nyűgös vagyok a diéta miatt (mivel kevesebbet eszem, többet edzek, és rendszeresen ki vagyok merülve), és így sokkal nehezebb, teljesen elmegy a kedvem mindentől. Ingerlékenyebb lettem, folyamatosan a sírás határán állok.
Suliba járok, ott is szüntelenül nehezedik rám a nyomás, elvárásoknak való megfelelés is nyomaszt, hamarosan kis érettségizek matekból, és a tanár nem készít fel rendesen, tehát ez is nyomaszt.
Látom magamon, hogy nem vagyok csinos, hogy bőven kell még fogynom, de anyum is meg a barátnőim is azt mondják, hogy milyen csinos lettem, csak így tovább, és, őszintén szólva eleinte nagyon jól estek a bókok, de mostanra már nagyon idegesítenek.
egyébként ilyesmi alakom van most, mint a baloldalinak: [link] csak talán egy picivel keskenyebb a csípőm. Egyébként ha valaki ebből le tud szűrni valamit, akkor itt vannak a méreteim:
mell méret: 102 cm
derék méret: 85 cm
csípő méret: 116 cm
combszélesség: 67 cm
felkar szélesség: 31 cm
vádli szélesség: 44 cm
Szóval látjátok, bőven van mit lefaragnom. Csak elkeseredésemben nem tudom, hogyan tartsak ki. :(
De köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!