Holnap az ebéd rablóhús vagy dagadó lesz. Melyik az amelyik kevésbé hizlal? És azt hogy egyem, úgy hogy a lehető legkevesebb zsírt juttassam be a szervezetembe?
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 21:40
11/15 anonim válasza:
Ja, még annyit hozzátennék, hogy olaj helyett mindenféleképpen zsírt használj. A szalvéta itatásnak nem sok értelmét látom.. :)
Ha mi sütünk itthon pl. rántott husit, mi is kibéleljük a tálat szalvétával, de ez csak egy szokás, a fogyáshoz nem sok köze van.
Szerintem.
12/15 anonim válasza:
Az intelligenciáddal vitatkoznék. (de inkább nem teszem.)
" Úgy beszélek, ahogy éppen kell. "
Hát ez az.. ahogyan éppen az érdekeid hajtják.. én ezt akartam sugározni.
13/15 anonim válasza:
Nem az én érdekeim.
Vitatkozni meg lehet.. sok értelme van. 130-as IQ-n sokat lehet vitatkozni..
14/15 anonim válasza:
Most megmosolyogtattál.. :-)))))
15/15 anonim válasza:
Hol itt a logika? Itt van az orvos, meg még páran, akik segíteni akarnak, ezért vannak itt és elmondják, hogy mi hasznos, meg itt van egy csomó túlsúlyos alak, akik kioktatják őket, hogy ők jobban tudják. Kérdésem csak az, hogy akkor hogy a csodába' lettetek túlsúlyosak? Nem lehetne legalább elgondolkodni rajta, hogy ha az eddigi életmódotok miatt már fiatalon hájréteg vesz körül, akkor talán érdemes lenne hallgatni arra a pár eretnekre, aki nem azért lóg az oldalon, hogy a fogyókúrájához tanácsot kérjen, hanem -még ha hajmeresztőnek tűnő dolgokat mondanak is- a tudásukból és a tapasztalataikból fakadóan segíteni tudnának..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!