Hogyan tudnék vékony szép combokat csinálni egy túl izmosból?
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy több mint 10 éve rendszeres sportoló voltam. Sérülés miatt abba kellett hagynom. Elkezded zavarni a túl izmos combom. Vastagnak látom, nem érzem jól magam a bőrömben. Félek ha újra el kell kezdenem edzeni akkor ismét visszajön az az izomtömeg ami azóta lement mióta nem edzek(4hónap). Mit kéne tennem?2014. febr. 26. 20:53
1/6 anonim válasza:
full izmos?:)
ezt elég nehezen tudom elhinni,legfeljebb akkor ha testépítő versenyző vagy.
valószínűbbnek tartom,hogy önkép zavar van a dologban,vagy a magas a testzsírt kevered össze az izomzattal.
ha gondolod dobj egy képet privátban,aztán elmondom őszintén a véleményem.
amúgy meg ha nem léped túl a napi kalória igényedet,akkor nincsen miből fejlődjön az izomzat,sőt ha ilyen étrend mellett keményen ráedzel még kisebb lesz.
egyszerűbben,ha 5 rongyért tankolsz a kocsiba,akkor nem fogod megjárni nyíregyháza budapestet.
2/6 anonim válasza:
Hogy akarsz sportolni izom nélkül?
3/6 A kérdező kommentje:
Elso hozzaszolonak kuldokak kepet. Koszonom
Masodiknak pedig uzennem hogy izomzatom van. Nem ez az akadaly
2014. febr. 27. 09:42
5/6 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelne az a kép.
Nem láttam még túl izmos női lábat, eddig ezt én is csak fikciónak gondoltam.
6/6 jószív válasza:
Fogadd el olyannak, amilyen. Koncentrálj pozitív dologra (pl. milyennek akarod). Örülj, hogy izmos a combod. Olyan sportot kellene választanod, ami nem a lábakat erősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!