Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék vékony szép...

Hogyan tudnék vékony szép combokat csinálni egy túl izmosból?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy több mint 10 éve rendszeres sportoló voltam. Sérülés miatt abba kellett hagynom. Elkezded zavarni a túl izmos combom. Vastagnak látom, nem érzem jól magam a bőrömben. Félek ha újra el kell kezdenem edzeni akkor ismét visszajön az az izomtömeg ami azóta lement mióta nem edzek(4hónap). Mit kéne tennem?

2014. febr. 26. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:

full izmos?:)

ezt elég nehezen tudom elhinni,legfeljebb akkor ha testépítő versenyző vagy.

valószínűbbnek tartom,hogy önkép zavar van a dologban,vagy a magas a testzsírt kevered össze az izomzattal.

ha gondolod dobj egy képet privátban,aztán elmondom őszintén a véleményem.

amúgy meg ha nem léped túl a napi kalória igényedet,akkor nincsen miből fejlődjön az izomzat,sőt ha ilyen étrend mellett keményen ráedzel még kisebb lesz.

egyszerűbben,ha 5 rongyért tankolsz a kocsiba,akkor nem fogod megjárni nyíregyháza budapestet.

2014. febr. 27. 03:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy akarsz sportolni izom nélkül?
2014. febr. 27. 09:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Elso hozzaszolonak kuldokak kepet. Koszonom

Masodiknak pedig uzennem hogy izomzatom van. Nem ez az akadaly

2014. febr. 27. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
küldesz képet?
2014. febr. 27. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon érdekelne az a kép.

Nem láttam még túl izmos női lábat, eddig ezt én is csak fikciónak gondoltam.

2014. febr. 27. 12:00
 6/6 jószív válasza:
Fogadd el olyannak, amilyen. Koncentrálj pozitív dologra (pl. milyennek akarod). Örülj, hogy izmos a combod. Olyan sportot kellene választanod, ami nem a lábakat erősíti.
2014. márc. 2. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!