Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Sőt hízok.

Miért nem fogyok? Sőt hízok.

Figyelt kérdés
Az elmúlt fél évben feljött rám több mint 10kg és alapból volt rajtam felesleg egész életemben...Szigorú diétán vagyok amit szakember állított össze és napi 50-60percet kardiózók.. nem fogyok..ki sem merek lépni a házból..csak hízok és hízok..állítólag a pajzsmirigyem nem működik alul...
2014. febr. 26. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:

A dietetikusok is összetudnak rakni szörnyű étrendeket, tehát nem garancia az, hogy szakember. Ha gondolod írd le egy átlagos napi étrended, hátha abban van a probléma forrása.

Egyébként lehetetlenség, hogy jó étrend mellett napi kardióval (ami egyébként túl sok, heti 3 kardio + 2 súlyzós edzéssel sokkal szebb eredményt lehet elérni) hízol.

2014. febr. 26. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
2014. febr. 26. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Ott valami más baj lehet.

Nekem is állított össze szakember étrendet meg tornáztam is de az úgy volt gáz ahogy volt.

Én 3 év után vagy több döntöttem el hogy vége. Én ugye megtartottam a napi étkezésem, DE minden édes cukrozott dolgot elhagytam, csak heti egyszer eszem ilyet. Illetve csak is cukormentes üdítőket iszom ha iszom és cardiózok meg saját testsúlyos edzést végzek. A fehérje adagomat megnöveltem egy leheletnyivel és odafigyelek arra hogy jó legyen az emésztésem több rostos ételt eszem.

Meg persze van sok gyaloglás lépcsőgépezés, stb.. Plusz a munkahely ezzel tavalyi évben amikor még ne fogyás volt a cél ledobtam olyan 7-8 kilót. idén január 4 től lement majdnem 8 kiló úgy hogy másfél hetet kihagytam teljesen betegség és rengeteg közbe jött dolog miatt.

2014. febr. 26. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
Sok szénhidrát, glutén, tejtermékek vagy gyógyszer mind lehetnek a háttérben.
2014. febr. 27. 12:01
 5/10 A kérdező kommentje:

pl:

reggeli 3 tojás,vagy 5dkg felvágott

tízórai:15dkg túró

ebéd:zöldségek

uzsonna:dió,mogyoró..magvak

vacsora:sajtok,saláta

ez az egyik nap..ráadásul egyre jobban ki vagyok idegileg az édesség hiány miatt pluszba még nem is fogyok csak hízok..

2014. febr. 27. 12:46
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat..szóval a tej is okozhatja? mert amúgy elég sok tejet,tejes dolgot eszek
2014. febr. 27. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Diéta alatt a tejfogyasztás nagyon nem tanácsos (mondjuk én egyébként sem pártolom). Ha a kávédba kell 1-2 dl, akkor használj magtejet (mogyorótej, mandulatej). Tejtermékek közül a sovány túró és a cottage cheese, ami rendben van, a többi felejtős.

Ebédre csak zöldség? Fehérje is kellene. Ebédre is és vacsira is mehet csirkemell/pulykamell/hal+zöldségek, de akár a túró is jó.

Összességében kevés a fehérje (2xttkg kellene), bár pontos adatokat nem írtál, de sanszos, hogy sok a zsír (30-40 gramm a max. naponta).

Édességhiányra: túró különbözőképpen elkészítve? Simán édesítőszerrel, kakaóporral, kókuszreszelékkel. Esetleg keress rá a Walden Farms kalóriamentes termékekre. A mogyoróvajról ugyan nem sok jót hallottam, de a szirupok, lekvárok, mártogatósok finomak.

2014. febr. 27. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, a tej is felejtős kellene legyen (és minden származéka).

Egy próbát megér, nem?

--

Egyébként: reggeli 3 tojás. Jó ez, de magában így szereted? Én megeszem mert enni kell és kész, de szerintem használj hozzá hagymát, fűszereket, szalonnát/kolbászt, legyen az ételed ízletes és élvezd, egyél hozzá zöldségeket (télen is van retek, sütőtök, káposzta, néha jobb áron saláta, cékla)

2014. febr. 27. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:

csalóka lehet, hogy pl. az összes felvágottba, szalámiba raknak manapság cukrot, ezért csak a színhúst ajánlanám. Én 1 hónap alatt dobtam le 8 kg-ot csak azzal, hogy elhagytam az összes tejterméket, gluténforrásokat és hozzáadott cukrot.

tanács, hogy rögzítsd a súlyodat táblázatban, csinálj belőle grafikont, így könnyen észreveheted, hogy jó irányba haladsz-e.

2014. febr. 27. 18:44
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..hogy kerüljem a glutént? mi az amit ehetek?
2014. febr. 27. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!