Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb? 1:...

Szerintetek melyik a jobb? 1: egy nagyon sovány ember, aki hízni szeretne 2: egy nagyon kövér, aki fogyni?

Figyelt kérdés

2014. febr. 26. 18:18
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én a érme mindkét oldalán álltam már. Kövér voltam és kemény munkával ledolgoztam a felesleges kilókat, de valahol félúton elszállt velem a ló és csont soványra fogytam. Bárki elhiheti nekem, hogy a sovány/gebe emberek is megkapják azt a bizonyos rosszalló nézést. A folyamatos lesajnálás és beszólások áradata nem kerüli el őket sem. Hízni sem könnyű feladat! Nem lehet elkezdeni ész nélkül zabálni és zsírban tocsogó ételekből falatozni, mert akkor minden kilót zsírban szedsz fel és aránytalan, egészségtelen leszel.

Válasz a kérdésre: Egyik sem "jobb". Egy ilyen irreleváns kérdés is csak a mai elferdült társadalomban vetődhet fel.

2014. febr. 27. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!