Hogyan tudnék lefogyni?
Sziasztok 17 éves vagyok kb 110 kg 181 cm
le szeretnék fogyni kb 25 kg ot.
egyszer 15évesen sikerült lefogynom 20+ kgot.6 hónap alatt rendszeresen jártam konditerembe,egészségesen étkeztem,de mikor azt vettem észre hogy nem fogyok,akkor fel adtam,most már tényleg nagyon elhíztam,valaki mondana pár ötletet,nem vagyok cukros,nem magas a vérnyomásom,szóval akármit megtennék hogy újra sikerüljön lefogynom,előre is köszi a választ
így van ,ahogy elsőke leírta,
-te most egy hét alatt ,ha összeöntenénk,akkor kb 2 vödörnyi kaját tolsz be a fejedbe,
*ezt a mennyiséget csökkentsd le a kb heti 1 vödörre,és simán karcsú leszel,
Kalóriáktól, mennyiségtől elvonatkoztatva:
- szénhidrát alapú, gabona alapú táplálkozás: tápanyaghiány + elhízás
- gabonamentes/lowcarb táplálkozás sok zöldséggel, tiszta húsokkal: nem lehet elhízni, könnyű vele fogyni és jóval több tápanyaggal látja el a szervezetünket, ami előnyös.
Az összes húsos étel krumplin kívül az összes elképzelhető zöldségkörettel ilyen.
Amiben nincs sok cukor vagy keményítő, tehát a gabonákon kívül a legtöbb növény pont olyan, hogy nem lehet túlenni magunkat velük.
Húsok, zsír is ilyen.
Halak, gombák is.
Olajos magvaknak kicsit magasabb a szénhidrát tartalmuk, ezekkel meg lehet állítani a fogyást, de ha valaki nem kenyéren él, akkor édességek helyett lehet olajos magvakat nasizni!
Gyümölcsök hasonló besorolás. Van bennük cukor, nem kell sokat enni gyümölcsökből, ám nem kell rögtön megijedni tőlük.
Zsírégetők (sajnos) a reklámokkal szemben.. tényleg nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!