Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 17 éves vagyok kb 110 kg 181 cm

le szeretnék fogyni kb 25 kg ot.

egyszer 15évesen sikerült lefogynom 20+ kgot.6 hónap alatt rendszeresen jártam konditerembe,egészségesen étkeztem,de mikor azt vettem észre hogy nem fogyok,akkor fel adtam,most már tényleg nagyon elhíztam,valaki mondana pár ötletet,nem vagyok cukros,nem magas a vérnyomásom,szóval akármit megtennék hogy újra sikerüljön lefogynom,előre is köszi a választ

2014. febr. 26. 00:06
 1/9 MrPifta ***** válasza:
elmondtuk már sokszor: akkor fogsz, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz.
2014. febr. 26. 03:44
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

így van ,ahogy elsőke leírta,

-te most egy hét alatt ,ha összeöntenénk,akkor kb 2 vödörnyi kaját tolsz be a fejedbe,

*ezt a mennyiséget csökkentsd le a kb heti 1 vödörre,és simán karcsú leszel,

2014. febr. 26. 05:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Kb minden nap megiszok 2,5 l colat meg pék süti stb ha ezeket elhagyom akkor lehetséges 6 hónap alatt leadni 20kg ; úgy h heti 5x végeznek sulyzos edzést es le vezetésnek fel óra futás es persze értelmes étrend
2014. febr. 26. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Kalóriáktól, mennyiségtől elvonatkoztatva:

- szénhidrát alapú, gabona alapú táplálkozás: tápanyaghiány + elhízás

- gabonamentes/lowcarb táplálkozás sok zöldséggel, tiszta húsokkal: nem lehet elhízni, könnyű vele fogyni és jóval több tápanyaggal látja el a szervezetünket, ami előnyös.

2014. febr. 26. 09:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Kb minden nap megiszok 2,5 l colat meg pék süti stb ha ezeket elhagyom akkor lehetséges 6 hónap alatt leadni 20kg ; úgy h heti 5x végeznek sulyzos edzést es le vezetésnek fel óra futás es persze értelmes étrend
2014. febr. 26. 09:14
 6/9 A kérdező kommentje:
MinimorRris; írnál nekem pár ilyen ételt vagy esetleg szerinted hatásosabb lenne ha szednek +ba zsiregetot ??
2014. febr. 26. 09:32
 7/9 anonim válasza:
Ne szedj semmi marhaságot szépen kérlek! Nagyon megsínyli az ilyet az ember.. Ne igyál több colát, ha kívánod, akkor max cukor menteset es abból is max egy 0.5l , péksüti helyett egyél inkább szendvicset, vagy ha édességre vágysz és meg korán vagy csinálj egy kis pudingot, plusz a net is tele van egészséges receptel. Próbáld meg csökkenteni a többi kajád adagját, s ne úgy h veszel egy szendvicset és ees közbe felezed, mert abból nem nagyon lesz semmi (tapasztalatból mondom) csomagolj magadnak kisssebb kaját és persze törekedj arra, hogy ne legyen sok lisztes dolog az étkezésedbe. Szerintem ennyi pont elég az elején s még aztán is ha sportolsz.
2014. febr. 26. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Az összes húsos étel krumplin kívül az összes elképzelhető zöldségkörettel ilyen.

Amiben nincs sok cukor vagy keményítő, tehát a gabonákon kívül a legtöbb növény pont olyan, hogy nem lehet túlenni magunkat velük.

Húsok, zsír is ilyen.

Halak, gombák is.

Olajos magvaknak kicsit magasabb a szénhidrát tartalmuk, ezekkel meg lehet állítani a fogyást, de ha valaki nem kenyéren él, akkor édességek helyett lehet olajos magvakat nasizni!

Gyümölcsök hasonló besorolás. Van bennük cukor, nem kell sokat enni gyümölcsökből, ám nem kell rögtön megijedni tőlük.

Zsírégetők (sajnos) a reklámokkal szemben.. tényleg nincsenek.

2014. febr. 26. 21:12
 9/9 A kérdező kommentje:
MinimorRris ; köszönöm szépen,sokat segítettél !! :)
2014. febr. 26. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!